Ero CPA ja CMACPA vs CMA

Yritysmaailmassa on tullut erittäin kilpailukykyinen viime vuosina. Nykyään se ei enää riitä, että henkilö omistaa perus-tai jatko tutkintotodistus. Monille saada sertifiointi voi kirjoittaa eroa saada eteenpäin yritysmaailmassa, ja saada läpäissyt pois mahdollisia työnantajia.

CPA ja CMA ovat vain kaksi sertifikaatit, jossa kirjanpitäjä saattaa osoittaa kiinnostusta valmistuttuaan yliopistosta. Vaikka ne voisivat saada vakituinen työpaikka ilman sertifioitu, kirjanpitäjiä, jotka ovat ottaneet ja johdetaan joko CPA tai CMA sertifiointi on suurempi mahdollisuus saada korkeampi palkattuja työpaikkoja kuin ei-sertifioitu kirjanpitäjiä. Jos olet kirjanpitäjä, ja löytää itsesi vaikea päättää, kumpaa sertifikaatit ottamaan, jatkaa lukemista oppia lisää heistä.

CPA, joka tarkoittaa KHT, on suositumpi sertifiointi näiden kahden välillä. Se on myös laajimmin hyväksytty ja akkreditoitu kirjanpitäjä. CPA enimmäkseen käsittelee tehtäviä, kuten auditointi, verot, ja tilinpäätöstä, jotta henkilö tai yritys pystyy täyttämään oikeudelliset taloudelliset vaatimukset valtuuttanut paikallishallinnon virastojen. CMA, toisaalta, tarkoittaa Certified laskentatoimi. Kirjanpitäjät, jotka saavat tämän sertifioinnin ovat taitavia käsittelyn vastuut liittyvät varainhoidon analyysi ja strategioihin. Päälle, että, CMA KHT odotetaan myös olla kyky johtaa työntekijöitä, ja on tarpeeksi liiketoimintaosaamista, jotta yrityksen tai organisaation menestyä.

Toinen ero CPA ja CMA sertifikaatit ovat vaatimukset tarvitaan oikeutettuja tentit. Sekä CPA ja CMA vaatia hakijoita on suorittanut ylempää korkeakoulututkintoa ohjelma taloushallintoon. Tämän päälle, CMA hakijoiden tulee myös läpäissyt Graduate Management Admission Test tai GMAT. Useimmissa maissa, CPA sertifiointi hakijoiden ei tarvitse olla mitään aikaisempaa työkokemusta saada tenttiin. Kuitenkin CMA hakijoiden on esitettävä todisteet siitä, että he ovat saaneet vähintään kahden vuoden työkokemus ennen kuin he saavat ottaa tentti.Lopuksi on ero työmahdollisuuksia. Vaikka varmennettu joko CPA tai CMA kasvattaa mahdollisuuksia käyttää korkeamman palkattuja työpaikkoja kuin useimmat muut hakijat, CPA sertifiointi kattaa erittäin laaja, ja pelkästään keskittyy tilintarkastus ja taitoja vero- ja taloudelliset lait on erityisesti valtion tai maan. Toisaalta, CMA tilintarkastajat ovat erikoistuneita. Sen lisäksi, että voimme tarjota samoja palveluja CPA, niitä on myös varmennettu arvokkaat johtajat organisaation sisällä tai yhteisö. Tästä syystä CMA tilintarkastajat voivat nousta ylös yritysten tikkaita nopeammin, ja ne ovat usein osa ylimmän johdon henkilöstöä.

Yhteenveto

1. CPA ja CMA ovat sertifikaatit että kirjanpitäjä voi toteuttaa saadakseen paremman ja korkeamman maksamalla työmahdollisuuksia.
2. tarkastelu CPA sertifioinnin keskittyy tilintarkastus, ja tieto vero- ja taloudellisia lakeja. CMA sertifiointitestit keskittyy mitata varainhoidosta, analysointi ja strategizing kykyjä hakijan.