Ero AAT ja CIMAAAT vs? CIMA

AAT tarkoittaa Association of Accounting teknikot ja CIMA tarkoittaa Chartered Institute of Management Accountants. Nämä kaksi ovat Institutes että kysymys todistuksia Management taitoja. Sekä AAT ja CIMA ovat U K Perustuu todistuksen antamiseen kanssa. Täällä Katsokaamme joitakin eroja näiden kahden välillä.

CIMA katsotaan enemmän ammatillista elin, että ATT. CIMA luodaan pääasiassa sertifiointia laskentatoimen ja muut aiheet. Toisin Chartered Institute of Management Accountants pätevyys, pätevyys sai Association of Accounting teknikot on vain teknikko taso pätevyys.

Verrattaessa kahta Institutes, CIMA on suurin kirjanpito elin kaksi. On parempi ottaa AAT pätevyys ennen kuin menee CIMA tai voit ottaa molemmat ay yksi venytys. AAT pätevyys on erinomaisen pohjan undertstanding perusteet kirjanpidon. Kun olet perusasiat, niin se on helppo ottamaan CIMA sertifioinnin ja tulla Chartered laskentatoimi.

CIMA on perustettu vuonna 1919. Se aloitti instituutin Kustannukset ja Works Accountants (ICWA). Vuonna 1972, ICWA muutti nimensä Institute of Cost and Management Accountants (ICMA) ja vuonna 1986 muutettiin Chartered Institute of Management Accountants. Association of Accounting teknikot muodostettiin vuonna 1980 tapahtuneen sulautumisen jälkeen kahden laitoksen Association of teknikot talousjohtaja (ATFA) ja Institute of Accounting Staff (IAS). Verrattaessa oppimäärä, CIMA on kehittää oppimäärän kuin AAT. Toisin AAT, ehdokkaita, jotka menevät CIMA sertifiointi on enemmän aiheita johdon laskentatoimen, liiketoimintastrategiaa ja taloudellinen strategia.

Yhteenveto

1. AAT tarkoittaa Association of Accounting teknikot ja CIMA tarkoittaa Chartered Institute of Management Accountants.2. Verrattaessa kaksi Institutes, CIMA on suurin kirjanpito elin kaksi.

3. CIMA katsotaan enemmän ammatillista elin, että ATT.

4. Toisin kuin Chartered Institute of Management Accountants pätevyys, pätevyys sai Association of Accounting teknikot on vain teknikko taso pätevyys.

5. CIMA perustettiin vuonna 1919 Institute of Kustannukset ja Works Accountants (ICWA). Association of Accounting teknikot muodostettiin vuonna 1980 tapahtuneen sulautumisen jälkeen kahden laitoksen Institute of Accounting Staff (IAS) ja Association of teknikot talousjohtaja (ATFA).

6. Toisin kuin AAT, ehdokkaita, jotka menevät CIMA sertifiointi on enemmän aiheita johdon laskentatoimen, liiketoimintastrategiaa ja taloudellinen strategia.