Ero tehtävä ja tavoitteetMission vs Tavoitteet

Kun yksi pelaa koripalloa, rengas on erittäin tärkeä. Kun pelaa jalkapalloa, siellä pitäisi olla maalialueella. Soitettaessa darts, olisi härkä 'silmä. Mitä tahansa teetkin, se on aina tärkeää tietää, miksi te' uudelleen tekemässä i. Peli ilman tavoite on turhaa. Sotilaallinen joukkojen ilman operaation ei ole järkeä. Näin tärkeitä tavoitteita ja tehtäviä ovat. Ne ovat hyvin syitä, miksi ihmiset tekevät mitä he tekevät. Tämä on tärkein organisaatiossa samoin. Olisi piste tai miksi tietty organisaatio on olemassa. Olisi myös suunnitelmat * (re-write) tietämättä, mitä täyttämään.
On kuitenkin olemassa paljon tilanteita, joissa tehtävät ovat väärässä, koska tavoitteet, kun ne näyttävät olevan sama. Ne ovat jotain voidaan saavuttaa; kuitenkin, nämä kaksi ovat täysin eri asioita. Ei tietäen ero kahden voi johtaa sinun ja koko organisaation ympyrää. Ero näiden kahden välillä on tietää, että 'tehtävä' on yleisenä tavoitteena organisaation taas 'tavoitteet' ovat asioita, jotka tulisi saavuttaa saavuttamiseksi yleisen tarkoituksen yrityksen tai organisaation. Jos haluat tietää enemmän eroja kahden, se on parasta, että ne määritellään ja eriytetty.

Koko organisaation on yksi tarkoitus mielessä. Tämän pitäisi aina olla. Heillä on yksi visio, joka lopulta johtaa täyttää yksi tehtävä. Organisaation on tarkoitus kehittää itse kehittämiseksi muille. Tässä mielessä tehtävän organisaatio voi luoda. Tarkoituksena organisaatio on puuttua ihmisten ja yhteiskunnalliset tarpeet ja ongelmat yhteisössä. Organisaation on filosofinen ideologia, jossa todetaan, miten ne palvelevat tarkoitusta varten koko yhteisöä. Tätä kutsutaan ajatuksen organisaation. Esimerkki organisaation ajatuksena on, 'valtuuttaa naisia, puolustaa oikeuksiaan, ja vahvistaa niitä.'

Tavoitteet, toisaalta, ovat 'pieniä voittoja', joka on saavutettava täyttääkseen isompi tavoite koko organisaation, joka on tehtävä. Tavoitteet pitäisi olla erityisiä, mitattavissa ja saavutettavissa, realistisia, ja aika-rajoitettu. Tavoitteet ovat luoneet saavuttaa ajatuksen organisaation. On myös tärkeää kirjoittaa tavoitteet. Kirjoita tavoitteesi preesensissä, merkitys, kirjoittaa niitä, jos olet jo saavuttanut niitä.

Nämä ovat joitakin tärkeimpiä eroja tavoite ja tehtävä. Tehtävänä on koko organisaatiolle. Se kertoo, mitä organisaatio tekee, miten se toimii, joille se tekee sen, ja mitä hyötyä jos tämä tehtävä on täytetty. Tavoitteena on pitkän aikavälin tavoite, että jos saavutettu, tulee täyttää tehtävänsä.

YHTEENVETO:1.

Operaatiot ovat visiot koko organisaation kehittää itseään ja koko yhteisö kun tavoitteet suunnitelmia saavuttaa täyttämään tehtävänsä.
2.

Operaatio on laajempi verrattuna tavoitteisiin. Tavoitteet ovat erityisiä suunnitelmia miten saavuttaa tehtävän kautta 'pieni voittoa.'
3.