Ero Puhdas ja Classic ServicePure vs Classic Service

Yrityksen uskaltaisi 't hengissä tiukka kilpailu markkinoilla ilman niitä allotting riittävästi aikaa tutkia markkinarako ja tyyppi tavaroita ja palveluja, jotka voivat kaapata heidän maut ja mieltymykset.
Huomaa, että on olemassa erilaisia ​​mahdollisia ostajia kunkin tiettyä tuotetta. Kuluttajat voivat olla hyvin luokitellaan niiden sukupuolen, sijainti, ikä, talouden suluissa, tai uraa. Jokainen alaluokka ostajat voivat vaatia tietyn tyyppisiä tuotteita. Meikki naisille, Talvitakit niille kylmissä maissa, aikuisten vaippoja eläkeläisille, gadgeteja luokan A kiinnikettä tai tilikirjat lakimiehille. Tuotesijoittelu riippuu aina ihmisiä kohteena tiettyjä tavaroita.

Yhdessä tämän, yrittäjien myös ymmärrettävä, että menestys markkinointistrategiaa erittäin riippuu huollon, joita he haluavat hyödyntää. Se ei ole koskaan tarpeeksi tietää mitä voisi myydä. Olisi myös parasta selvittää, miten myydä.
Että merkinnän, on loogista korostaa palvelun järjestelmän markkinoinnissa, palvelujen hallinta, ja toimintaa. Palvelu järjestelmä määritellään arvo yhteistuotanto kokoonpano työskentelevien yhteen toimintayksikössä hoitaa tekniikka, sisäinen ja ulkoinen vuorovaikutusten yhdistetty vankka arvo ehdotus ja yhteinen kieliä tai määräyksiä.

Yksi ainoa henkilö palvelee asiakasta voidaan pitää pienin palvelujärjestelmä, kun maailmantalous on suurin. Pienimuotoinen ja keskisuurten yritysten pysyvät olla väliltä pienimmän ja suurimman järjestelmien suhteen palvelunhallinnan.
Pienet ja keskisuurten yritysten tiedetään ottamaan kaksi erilaista palvelujärjestelmien: puhdas palvelut ja klassisia palveluja. Molemmat strategiat sopeutuvat hyvin kuluttajien käyttäytymiseen, mutta niitä käytetään erilaisissa markkinoinnin olosuhteissa ja tilanteissa.

Puhdas palvelu pidetään korkein muoto palvelujen annettava kuluttajille markkinoinnin jatkumon. Tämän tyyppistä palvelua, liikemiehet tai henkilöstön tarjota suora yhteys asiakkaisiin kuten sairaaloissa tai tilat sekä tarjoaa henkilökohtaisia ​​palveluja.
Useimmat yritysten teoreetikot myös asettaa ero fyysisten tavaroiden ja puhdas palvelut erillisinä luokkiin. Tässä valossa jatkumo on puhdas palvelut sijaitsee yksi päätepiste ja puhtaan hyödykkeitä tai tavara on sijoitettu toiselle puolelle taajuuksia. Kysymys sisällyttämisen mitä yritysten on tarjota vielä auki.
Teoreetikot kuitenkin selittää, että useimmat tuotteet yritysten laskee näiden kahden ryhmän. Hahmottamisessa ravintola olisi hyvä alku ymmärtää tämän. Palvelimet valmistaa ruokaa ja osallistua suoraan asiakkaille. Tämä on epäilemättä muoto puhdasta palvelun.Sitten taas, ravintola voidaan silti tarjota puhdasta palveluja tuntijoiden asettamalla tunnelma, clearing taulukko, pelaa rentouttava musiikki jne Siten tuotteet tarjoamat pienyrityksiä (yhdessä palvelut) voidaan silti katsoa puhtaana palveluja.

Ei ole paljon eroa puhtaan ja klassinen palveluja. Molemmat markkinointi strategiat painottavat suhteita asiakkaisiin pikemminkin kuin tuotteiden ja itse markkinoiden. Sitten taas, klassinen tai perinteinen palvelun yhteydessä markkinoinnin johto keskittyy paitsi tavaroita ja palveluja vaan edistämisestä ja hinnoittelu samoin. Kun taas puhdas huolto edellyttää sisällyttämistä fyysisen tavaroiden luettelo palveluista, että yrittäjä voi antaa asiakkailleen, klassinen huolto näkee mainoksia ja hinnoittelustrategiat muotona palveleminen.
Palataan ravintolan esimerkiksi klassinen palvelu annetaan asiakkaille muodossa ruokaa ja palvelevat tyylejä sekä hintojen mukana, valikko, ja miten yrittäjät tehnyt ravintolasta tiedossa asiakkaille.

Yhteenveto:

1. Sekä klassinen ja puhdas palveluihin liittyy suoraa yhteyttä kuluttajiin.
2. Puhdas palvelu on korkein muoto huolto vuoksi osallistumisen hallinnan. Classic palvelu pidetään kattavin koska vastikkeen hinnoittelun, edistäminen, tuotteet, ja sijoitus.