Ero CA ja CMAEro CA ja CMA '' kanssa Keskity ja rahoitusjohtajana Management

On monia eroja CA ja CMA, vaikka molemmat ovat kirjanpidon nimitykset, ja pätevyys, että henkilö olisi menestyäkseen ammattialalla kirjanpidon. CA on lyhenne KHT, ja CMA sanoista Certified laskentatoimi.

Tilintarkastaja pätevyys on ohjelma kunnianhimoisia ja lahjakkaita ehdokkaita, ja niille, jotka ovat innokkaita on voittaa uran. Se on periaatteessa kolmen vuoden ohjelma, jossa ehdokas tulee saada käytännön tietoa tunnustetun CA koulutus laitos. KHT työtä rahoitus- ja elinkeinonharjoittamisen, ja tämä voi sisältää yksityisen sektorin julkisten töiden tai valtion aloilla.

On monia KHT akatemioiden, ja nämä laitokset tarjoavat erilaisia ​​kirjanpito paketteja, ja antaa täyden tukensa niiden opiskelijoiden tarjoamalla tekniset kirjastot, tekninen puhelinpalvelu ja neuvonta. Ne tarjoavat aukot liiketoiminnan ja urakehitykseen.

Vuonna 1854 Chartered kirjanpidon alkoi Britanniassa, ja ensimmäinen runko KHT muodostettiin Glasgow Institute of Accountants ja aktuaarien. Edinburgh Society of Accountants ja Aberdeen Society of Accountants muodostettiin vuonna 1867. Nämä ovat joitakin kansainvälisesti suositellut ammatillinen nimityksiä.

Toisaalta, CMA on täydellinen ohjelma, joka keskittyy varainhoitoon ja kirjanpitoon. Tutkimus Certified Management kirjanpidon sisältää kustannusten hallinta, yritysrahoitus, taloustiede, suorituskyvyn hallinta, sisäinen valvonta, päätös analyysi, taloudellinen raportointi, strateginen suunnittelu ja organisaation johdon.

CMA keskittyy neljä pääalueeseen opiskelua:
Business Applications
Business Analysis
Strateginen johtaminen
Management Accounting ja raportointi

Kohdat alla mainittuja, on muutamia tärkeitä kriteeri että CMA ehdokkaiden tulisi noudattaa:Koulutus: Kaikki ehdokkaat on oltava Alempi aste, millään alalla, ja tunnustettu yliopistossa tai korkeakoulussa.

Työllisyys: Hakijoiden on hankittava kahden vuoden työkokemus rahoitus- ja kirjanpito, seitsemän vuoden kuluessa kokeen läpäisemiseen. Tämä kokemus vahvistaa etiikan rahoitus- ja kirjanpito.

Moral Päämiehet: CMA ehdokasta olisi valmis harjoittamaan liiketoimintaa mukaisesti moraaliseen rehtorien.

Jäsenyys: CMA hakijoiden on oltava jäsenyyden tunnustetun laitoksen.

Kestäminen Koulutus: valmistumisen jälkeen CMA pätevyys, ehdokkaan tulee kattaa kolmekymmentä tuntia CPE, että ajassa yhden vuoden. Tämä sisältää kaksi tuntia tutkimuksen alalla periaatteita.