Ero NEC ja IECNEC vs IEC

Tietty maa voi todella saavuttaa kehitys ja taloudellinen menestys ilman investointeja teknologiaan ja kehittyneet digitalisointi. Itse asiassa, taloustieteilijät ovat tarkastelleet teknologia on yksi maan 's merkittävä resursseja, jotka toimivat osasyynä edistymistä tietyn talouden.

Sitten taas, maa kuten Yhdysvallat ei voi yksinkertaisesti hankkia ja tietokoneet ja hyödyntää niitä sekä taloudellinen ja poliittinen talous seuraamatta puitteet tai joukko määräyksiä. Teknologia olisi hyvä katalysaattori etenemistä maissa, mutta se voi myös olla syynä suurten laskusuhdanteissa jos sitä ei hoideta kunnolla.

National Electric Code tai NEC ja IEC ovat luultavasti kaksi eniten käytännön ratkaisuja järjestämiseen teknologian ja sähköisen hallinnan Yhdysvalloissa. NEC on julkaissut National Fire Protection Association (NFPA). Sen kehitys johtui tarve Pohjois-Amerikan saada standardin asennus sähköjärjestelmää koneita ja digitalisoinnin alueella jatkuvasti etukäteen.

Siitä huolimatta se on turvallista olettaa, että NEC oli kehittynyt ajoissa edistymistä teknologian Pohjois-Amerikassa. Tällä hetkellä NEC sisältää itsessään pakollisia kieli, jota voidaan käyttää suunnittelijat ja asentajat elektroniikan varmistamisessa, että turvallisuustason täyttyvät.
Tällä hetkellä 50 osavaltiossa käyttävät NEC. Kuitenkin naapurimaihin, kuten Meksiko, Costa Rican, Venezuelan, ja Columbia ovat ottaneet koodin järjestäytynyt asennuksen elektroniikkaa.

IEC 60364, toisaalta, on julkaissut International Electrotechnical Commission. Vaikka se myös ohjaa asennus koneiden ja muu elektroniikka maassa, IEC voi vain antaa ohjeita. Tämä johtuu siitä, ettei yhdenmukaistaa asennusvaatimuksia takaisin vuonna 1969 johtuen ylitsepääsemättömiä eroja, jotka ovat olleet vallalla Euroopassa.Tämän seurauksena IEC pysähtyi ollessa lähde ohjauksessa viranomaisten kehittämällä kansallisia johtoja periaatteita nähdään perusteella jatkokehitystä käytäntöjä. IEC 60364 sisältää myös säännöt, jotka pysähtyvät tarjoamaan asennusohjeita seinä- pistorasioille ja veers pois keskittymällä ylivirtasuoja kuten miten NEC tekee. Käyttö IEC siis voi olla vaarallista, koska se voi aiheuttaa sopimatonta tai vaarallisten laitosten.
Tämän lisäksi, IEC eroaa NEC, koska se ei ole suunniteltu sopiva malli koodin asiakirjan. Itse asiassa sitä ei voida pitää koodin itse on aina tarve keksiä asiakirjan yhteensopiva IEC Insinöörien saada idioottivarman asennus elektroniikka.

Yksinkertaisesti sanottuna, IEC 60364 voidaan nähdä samanlainen NEC koska sen kyky tarjota mallin kehittämiseen kansallisten vaatimusten yhteydessä teknologisia innovaatioita ja parannuksia. Siitä huolimatta, IEC on havaittu huonoksi suoraa antamista asennuskäytäntöjen.
Vaikka NEC kehitettiin jälkeen vuosisadan kehityksen sähköjärjestelmien Amerikassa, IEC yksinkertaisesti muotoiltu tarkoitus yhdenmukaistaa nykyisten sääntöjen Euroopan maiden kaupan helpottamiseksi. Siksi NEC sisältää itsessään kattavat säännöt, joita voidaan käyttää suunniteltaessa ja asentamalla yhtenäinen sähköjärjestelmää. Toisaalta, IEC on pelkkä kokoelma asiakirjojen Ulkoasu määrittelemään selkeät, perusperiaatteet ja käytännöt Euroopan käsitteen johdotuksen ja jakelun perustana.
Kattavuus NEC vaarallisten paikoissa kuten räjähdystilojen on myös syytä mainita, koska IEC jää näin.

Yhteenveto:

1. Sekä NEC ja IEC asettaa vaatimuksia, jotka kattavat asennus ja hallinta sähköisten järjestelmien kanssa johdotus ja sähköiskusuojaus.
2. NEC tarkoituksena on tarjota turvallisuutta, kun taas IEC palvelee vain ohjeellisia.
3. NEC kehitettiin Yhdysvalloissa, kun taas IEC noudattaa Euroopan konseptin ja määräyksiä.