Ero AAT ja ACCA
AAT vs ACCA

AAT on Association of Accounting teknikot ja ACCA on yhdistys Chartered Certified Accountants.? Sekä AAT ja ACCA liittyvät kirjanpitoon. AAT voidaan sanoa olevan ensimmäinen askel kohti tulossa kirjanpitäjä ja ACCA on edistyksellinen kelpoisuuden kirjanpitäjä.

Verrattaessa AAT ja ACCA, entinen yksi on vain tekninen taso pätevyys. Lähtötason tietenkin niitä, jotka suorittavat AAT kurssin kutsutaan kirjanpito teknikot.

AAT tarjoaa kolme erilaista pätevyyttä kuten taso 2 Accounting Certificate, taso 3 Diploma kurssi ja taso 4 Diploma kurssi. Kun valmiiksi AAT, henkilö voi valita korkeamman tutkimuksia kirjanpidon ja tulla tilintarkastaja.

ACCA on UK perustuu elin, joka tarjoaa Chartered Certified Account sertifiointi. Verrattuna AAT, ACCA on suurempi kirjanpito elin. Toisin kuin AAT, ACCA on enemmän oppimäärän ja tutkimukset. On yhteensä 14 tentit ACCA mutta ihmisiä, joilla on kokemusta on tiettyjä poikkeuksia. Jos henkilö on AAT, niin hän voisi säästää vuoden ACCA.Verrattaessa mahdollisuus, henkilö jolla on ACCA on enemmän mahdollisuuksia. Maksu että henkilö ACCA saa enemmän kuin henkilö, jolla AAT pätevyys.

ACCA on käynyt läpi suuria muutoksia vuosien varrella. Kaikki alkoi vuonna 1904, kun kahdeksan ihmistä liittyneet yhteen muodostaen Lontoon Association of Accountants tarkoituksena on tarjota ammattitaitoa kirjanpitoon. Monen vuoden jälkeen, siitä tuli Chartered Association of Certified Accountants vuonna 1984 ja siitä tuli Association of Chartered Certified Accountants vuonna 1996.
AAT muodostettiin vuonna 1980 tapahtuneen sulautumisen jälkeen kaksi ruumista Institute of Accounting Staff ja Association of teknikot talous ja kirjanpito.

Yhteenveto

AAT on Association of Accounting teknikot ja ACCA on yhdistys Chartered Certified Accountants.

Verrattaessa AAT ja ACCA, entinen yksi on vain tekninen taso pätevyys.

AAT voidaan sanoa olevan ensimmäinen askel kohti tulossa kirjanpitäjä ja ACCA on edistyksellinen kelpoisuuden kirjanpitäjä.

Toisin kuin AAT, ACCA on enemmän oppimäärän ja tutkimukset. On yhteensä 14 tentit ACCA mutta ihmisiä, joilla on kokemusta on tiettyjä poikkeuksia.

Maksu että henkilö ACCA saa enemmän kuin henkilö, jolla AAT pätevyys.

ACCA on käynyt läpi suuria muutoksia vuosien varrella. Kaikki alkoi vuonna 1904, kun kahdeksan ihmistä liittyneet yhteen muodostaen Lontoon Association of Accountants. Nimi Association of Chartered Certified Accountants tuli ajankohtaiseksi vuonna 1996.

AAT muodostettiin vuonna 1980 tapahtuneen sulautumisen jälkeen kaksi ruumista Institute of Accounting Staff ja Association of teknikot talous ja kirjanpito.