Ero IHRM ja Domestic HRMIHRM vs Domestic HRM

'HRM' tarkoittaa 'henkilöstöhallintoa' joita on kaksi päätyyppiä: Kansainvälinen HRM tai IHRM ja Domestic HRM tai selvästi HRM. Miten nämä kaksi hallintajärjestelmät eroavat toisistaan?

Jonka nimi itse, sinun pitäisi jo olla käsitys, että IHRMs toimivat kansainvälisesti tai kansallisten rajojen, kun taas sen kotimainen vastine toimii asetetun, paikallisten, kansallisten rajojen. Tässä yhteydessä on myös odotettavissa, että IHRMs seurata ei vain lisää sääntöjä ja määräyksiä, mutta myös tiukempia kansainvälisiä toimintatapoja, kuten ne, jotka liittyvät verotukseen kansainvälisellä sijainnin työn, työllisyyden protokollia, kielivaatimukset, ja erityisiä työlupia. Paikallisille HRMS, sääntöjä ja määräyksiä, joita tulee noudattaa vain suhteen kunnallisverotuksen ja tavallinen työllisyyteen liittyviä kysymyksiä.

IHRMs on laajempi näkökulma, koska kansainväliset organisaatiot palvelevat kolmea eri työntekijöiden tai ryhmien: HCNs, valvontakoodeja ja kolmansien maiden kansalaisten. HCNs, tai isäntävaltion kansalaiset ovat työntekijöitä, jotka ovat edelleen kansalaisten kansakunnan jossa ulkomainen ylimääräisiä haara organisaatio perustuu tällä hetkellä. PCN, tai vanhempi maiden kansalaisten, ovat ulkosuomalaisten jotka työskentelevät toisen kansan syrjään alkuperäisestä maasta. Lopuksi kolmansien maiden kansalaisten tai kolmansien maiden kansalaisten, ovat useimmiten niitä, jotka ovat hallituksen tai armeijan otetulle henkilöstölle. Sovitusta henkilöstö ei edustavat urakoitsija (hallitus) eikä isäntämaan.

Koska IHRMs usein käsittelevät Ulkosuomalaisnuorille IHRM johtaja tulee neuvoa jälkimmäisen harjoittaa erityistä sosiokulttuurisen upotus istuntoja ja koulutusta, jotka auttavat heitä sopeutumaan ulkomaalainen maahan. Tämä on vastoin perinteistä HRM missä tämän tyyppistä koulutusta ei enää tarvita. Expatriot voidaan antaa myös enemmän huomiota kuin koulunkäynti hänen lapset sekä erityisiä työmahdollisuuksia puolison.Myös enemmän riskejä IHRM koska siellä on enemmän ulkoisia tekijöitä. Johdon on oltava valmis kohtaamaan seuraukset, jos expatriot on heikosti. Muut tekijät, kuten diplomaattisuhteiden välillä alkuperämaan ja thehost maa saattaa vaikuttaa myös työskentelyolosuhteita. Edut valvontakoodeja ja kolmansien maiden kansalaisten voi myös olla tulessa, jos valuuttakurssien tulla yllättäen epäedullinen.

Yhteenveto:

1. IHRM toimii yli kansallisten rajojen, kun taas kotimainen HRMS toimivat rajojen.
2. IHRMs on enemmän toimintoja ja kohdistuu tiukempia kansainvälisiä sääntöjä ja ovat alttiimpia laajemman valikoiman aktiviteetteja vastakohtana kotimaista HRMS.
3. Kun IHRM, siellä 's jatkuvaa muutosta varten laajemmalle näkökulmista.
4. Kun IHRM, siellä 's enemmän huomiota kiinnitettävä osakkuusyrityksen tai expatriot työntekijä' henkilökohtaista hyvinvointia.