Ero KHT ja laskentatoimiKHT vs laskentatoimi

Alalla rahoituksen ja liiketoiminnan, kaksi työpaikkaa nousta suosituin ammattinimikkeet ne kaikki. Nämä tehtävänimikkeitä ovat laskentatoimi ja tilintarkastaja. Nämä ammatit ovat sekä rahoitus- ja liike, mutta laajuus ja rajoitukset tehtäviään eroavat. Tilintarkastaja on termi, joka on ollut olemassa jo pitkään, ja ihmiset helposti huomaa, että tämä työ otsikko on liiketoiminnan ja rahoituksen. Kuitenkin, kun termi laskentatoimi syntynyt, sekavuus sekoitetaan. Ihmisillä on taipumus käyttää niitä samassa merkityksessä ja muiden on vaikea erottaa toisistaan. Kuvaamalla ja erottaa jokainen, nämä sekaannuksia tyhjennetään.

Laskentatoimi, kuten termi merkitsee, hallitsee kirjanpidon rahoituksen yrityksessä. Tämä henkilö on myös hyvin perillä säännöistä kirjanpidon tietyllä yritys tai yhteisö. Vastuualueet tämän henkilön vaihtelevat computing tekemään tilinpäätöksen että välitetään huipulle ylläpitäjät tietyn yrityksen tai yhteisön. Asiantuntemusta ja taitoa, että tämä henkilö on hallussaan, hän pystyy tekemään viisaita päätöksiä, jotta yritys menestyä ja saada mahdollisimman suuria voittoja. Muut roolit, jotka johto kirjanpitäjä on suoritettava ovat suorituskyvyn, strateginen johtaminen ja riskien hallinta.

Johdon kirjanpitäjä on suuri rooli suuryritysten koska hän on yhdistetty tieto kirjanpitäjä ja johtaja. Tämä henkilö pystyy kirjanpito rahaa yrityksen asianmukaisesti, edistäen samalla yhtiö kohti parempaa tuotantoa varten suuremman voiton. Suurimmat vastuut laskentatoimi neuvovat johtajia siitä, miten käsitellä rahoitushankkeiden, ennustaa vaikutuksia liiketoimintaa ja taloudellisia päätöksiä, jotka yhtiö, tehdä sisäisiä tarkastuksia, ja tarjoaa raportit kilpailijoiden taloudellinen liikkuu.

Tilintarkastaja, toisaalta, on joku, joka antaa myös taloudelliset raportit yritykselle. Kuitenkin, tämä henkilö on ulkopuolelta. Rahdatun kirjanpitäjä tekee myös tilinpäätöksen tiettyä yritystä. Tämä henkilö auttaa asiakkaita tekemään oikeita päätöksiä, kun liiketoimintaa tiettyjen yritysten tai yrityksiä. Ne myös antavat neuvoja Näille asiakkaille miten ne hyötyvät ja vähemmän verorasituksessa käsitellessään tietty yritys. Tilintarkastaja ei ole rajoituksia, mitä ympäristöön hän toimii. Tämä henkilö voi toimia yksityisten yritysten, voittoa järjestöjen ja julkisen sektorin yrityksille. Tärkein asiakas on yritys, joka kysyy hänen auttaa tekemään tilinpäätöksen ja oikeiden rahoituspäätöksiä saataisiin suurin voitto yritykselle. Rahdatun kirjanpitäjä on kuin freelance kirjanpitäjä, joka voi työskennellä missä hän haluaa työskennellä.

YHTEENVETO:1.

Johdon kirjanpitäjä käyttää taitojaan ja osaamista hyödyksi ylimmän johdon yritys vain, kun tilintarkastajan on koko yrityksen hänen asiakas.
2.

Johdon kirjanpitäjä työskentelee yrityksen sisällä tai yhteisö, kun taas tilintarkastajan työn ulkopuolelta monille yrityksille kuin freelancerina.
3.

Johdon kirjanpitäjä on sananvaltaa sisäisen yhtiön liiketoimintaa, kuten päätöksiä yritykselle, kun tilintarkastaja ei häiritse sisällä kysymyksiä yrityksen.
4.