Ero Issue ja Risk ProjektinhallintaIssue vs Risk Projektinhallinta

Kerran kun yksilö on asetettu toteuttamaan hankkeen, onko hänen oma henkilökohtainen yrityksen osana hänen kursseja koulussa tai osana työtään. Se on yleensä tilapäinen kanssa määrätyn ajan sen suoritus ja onnistuneen toteuttamisen sen tavoitteet ja päämäärät. Vaikka yksinkertainen hankkeet ovat helppo hallita, kuin yrityksille ja yhteisöille ovat monimutkaisempia ja edellyttävät oikea projektinhallinnan täytettävän onnistuneesti. Se voidaan hallita, suunnittelu, järjestäminen ja hankinta resursseja hyödynnetään projektissa.

Projektinhallinnan liittyy näihin prosesseihin: aloittaminen, suunnittelu / kehittäminen, tuotanto / toteutus, seuranta / valvontaan, ja sulkeminen. Valvontaan tai ohjaamiseen hanke on välttämätön, koska se auttaa tunnistamaan mahdolliset ongelmat niin, että ratkaisu voidaan laatia. Kaksi merkittävää näkökohtia tässä prosessissa ovat 'ongelma' ja 'riskien projektinhallinnan.'

Issue projektinhallinnan käytetään, kun asia tai ongelma parhaillaan kohtaamat projektipäälliköitä. On puututtava välittömästi, jotta hanke jatkuu ilman viiveitä, mutta se ei ole vaarallista. Se saattaa vain olla toimituksen viivästymisestä tarvittavien materiaalien tai työntekijä ei ehkä työtään tehokkaasti. Nämä kysymykset ovat helppo ratkaista ja, vaikka ne saattavat olla epäsuotuisa, he eivät 't on erittäin suuri vaikutus saavutus hankkeen. Silti toimintasuunnitelma tarvitaan kehitetään kysymys hankkeen johtoryhmä, jotta se ratkaisemiseksi ja projektin mennä sujuvasti.

Riskien projektinhallinta, toisaalta, käytetään, kun riski tai ongelma, joka saattaa tapahtua tulevaisuudessa on osoitettu joukkue. Riskit voivat tulla tulevia asioita ja on hallittava asianmukaisesti, koska ne voivat olla erittäin suuri vaikutus projektin 's saavutus. Se edellyttää selkeitä toimintasuunnitelmia, jotka on annettu ohjeet ja selittää hyvin ryhmän jäsenille hankkeen niin, että kun ongelma ei syntyy, se on helppo ratkaista. riskit kuten taloudellisia asioita, jotka takaavat hankkeen päätyttyä on puututtava heti alussa projektin.Vaikka kysymykset ja riskit voivat aiheuttaa ongelmia johtajat eri tasoilla projektin, niitä voidaan käsitellä hyvin, jos ne on osoitettu varhain. Silti se kestää erittäin tehokas ja hyvä asia ja riskien projektinhallinnan hankkeella 's tavoitteet ja päämäärät voidaan toteuttaa onnistuneesti.

Yhteenveto:

1. Issue projektinhallinta on hoitaa ongelmat, jotka tällä hetkellä kohtaamista joukkue samalla riski projektinhallinta on hoitaa ongelmia, odotetaan osoittavan tulevaisuudessa.
2. Kysymykset, joita kohtaamista hankkeen johtoryhmä on ratkaistava välittömästi kiirehtimään hankkeen päätyttyä, kun riskit ratkaistaan ​​kun ne tulevat asiat.
3. Tehokas ja välittömiä toimia suunnitelman on oltava valmis ratkaisemaan ongelman, kun selkeä toimintasuunnitelma on selitettävä hyvin tiimin jäseniä, kun riskit ovat mukana.