Ero Diploma ja Associate DegreeDiploma vs Associate Degree

Diploma on yksi tyyppi sertifioinnin, ja Associate tutkinto on toinen. Diploma ja Associates asteen, kuten nimi täsmennetään, erilaisia ​​monessa suhteessa. Ei ole sekaannuksen välillä, kun ero on hyvin erityinen.

Diploma voidaan sanoa olevan asiakirjan myönnetty opiskelija päätyttyä kurssin. Toisaalta, Associate tutkinto on nimike siirrettävä opiskelija, kun hän suorittaa college tutkimus. Diploma annetaan yleensä ammatillisia kursseja, kuten suunnittelu, apteekki ja tekniikan.

Lukioissa, kauppa korkeakoulujen ja ammattikouluja antaa Diploma todistukset. Toisaalta, ammattikorkeakoulut ja yliopistot myönnettävä Associates astetta.

Kanssa Associates astetta, opiskelija on tutkia monia asioita ulkopuolella hänen suuri, kuten perus Englanti, historia, humanistiset ja matematiikka. Toisaalta, Diploma keskittyy pääasiassa erityisiä taitoja opiskelija. Tämä tarkoittaa sitä, että opiskelija, joka harjoittaa Associate määrin on tutkia laajemmin verrattuna opiskelija, joka ottaa Diploma kurssi, jossa se on lähinnä aihe keskeinen.

Opiskelija voi ottaa yhden tai kahden vuoden päästä Diploma. Päinvastoin, Associate aste on ehdottomasti kaksi vuotta.

Toisin kuin tutkintotodistukset, voidaan siirtää Associate astetta hyvityksiä kandidaatin 's aste. Työntekijä määrin voidaan sanoa olevan ponnahduslauta korkea-asteen.

Se voidaan myös nähdä, että Associate tutkinto on enemmän arvostetaan kuin Diploma. Vuonna työ kohtaus, ehdokas Associate tutkinto on enemmän mahdollisuuksia, ja ansaitsevat enemmän kuin ehdokkaan Diploma. Esimerkiksi sairaanhoitaja Diploma maksetaan vähemmän kuin sairaanhoitaja, joka on Associate astetta.Yhteenveto:

1. Diplomi voidaan sanoa olevan asiakirjan myönnetty opiskelija päätyttyä kurssin. Toisaalta, Associate tutkinto on nimike siirrettävä opiskelija, kun hän suorittaa college tutkimus.

2. Opiskelija, joka harjoittaa Associate määrin on tutkia laajemmin verrattuna opiskelija, joka ottaa Diploma kurssi, jossa se on aihe keskeinen.

3. Diploma annetaan yleensä ammatillisia kursseja, kuten suunnittelu, apteekki ja tekniikan.

4. Associate tutkinto on enemmän arvostetaan kuin Diploma. Associate tutkinto voidaan sanoa olevan ponnahduslauta korkea-asteen.