Ero UPS ja USPSUPS vs USPS

Koska niiden lyhenteet, se on melko helppo sekoittaa kaksi '', mutta mitä oikeastaan ​​eroa UPS ja USPS? Aina kun on paketti, joka on lähetetty muualle, nämä kaksi ovat ensimmäiset kaksi yritystä, jotka tulevat mielessä '' niin kumpi pitäisi valita?

Pohjimmiltaan USPS edustaa Yhdysvaltoja Postal Service, joka perustettiin vuonna 1775. Se 's käytännöllisesti viranomaisen kuriiri teollisuudessa johtuen aika, että valtion virasto on ollut olemassa. Tunnetaan myös postin tai US mail, USPS tarjoaa ensiluokkaisia ​​ja kotimaan postin jakelupalvelut.

UPS, toisaalta, on julkinen yritys, nimeltään United Parcel Service, Inc. perustettiin vuonna 1907. Sitä pidetään maailman 'suurin paketti toimitus yritys, ja ne tarjoavat logistiikkapalveluita, kuriiri ilmaista ja huolinta. Vaikka UPS on pörssiyhtiö, USPS on valtion virasto, joka saa varat myymällä postimerkkien ja jakelupalvelut, että ne tarjoavat asiakkailleen.

Nyt kannalta enemmän käytännön näkökohta jakelupalvelut, kumpi on parempi? USPS postia kestää noin kaksi-kolme työpäivää perille. Jos käytät UPS Ground, Toisaalta, se saattaa kestää jopa kaksi viikkoa ennen paketin saa toimitetaan vastaanottajalle.

USPS on myös tiukemmat ohjeet kannalta painon ja pakkauksen koko, kun taas UPS voi toimittaa paketteja lähes kaikenkokoisille. Hyvä uutinen on, että mitä korko, ne tarjoavat kilpailukykyiset hinnat, jotka ovat huomattavasti halvempia kuin heidän oma jakelupalvelut vastine!Yhteenveto:

1. USPS on valtion virasto, kun UPS on julkisesti noteerattuja yhtiöitä.

2. USPS paketit yleensä perille kahden tai kolmen työpäivän kuluessa, kun taas UPS Ground paketit saattavat kestää jopa kaksi viikkoa toimitettavaksi.