Ero MNC ja Global CompanyMNC vs Global Company

Kun ihminen loi tapa välittää käsitellä toisiinsa alkupuolella kertaa, kauppa kehitettiin myös. Se alkoi vaihtokauppa tavaroiden ja palvelujen vaihtamalla mitä heillä ylittävät niitä asioita, joita he tarvitsevat, mutta don 't ovat. Kun väestö kasvoi, ja ihmisen 's keksintö asioita tarpeen sen olemassaolon, raha keksittiin joka teki kauppaa tehokkaammin. Tämän tuli kaupan laajentamista olemasta ihmisten välillä samassa paikassa kaupankäynnin ihmisten kanssa myös muualla.

Nykyään maailma on yksi globaaleilla markkinoilla, joilla yritykset tietyistä maista on toimistoja ja tuotantolaitoksia muissa maissa. Näitä yrityksiä kutsutaan monikansalliset yhtiöt ja globaaleja yrityksiä.
Monikansallinen yhtiö tai yritys (MNC) on yritys tai yhteisö, joka on mukana valmistuksessa tavaroita ja palveluja kahdessa tai useammassa maassa. Se tunnetaan myös kansainvälisenä yhteisölle tai yritykselle. Sen pääkonttori sijaitsee tietyssä maassa, joka on nimeltään kotimaasta ja se on toimistoja useissa muissa maissa kutsutaan isäntämaiden jos se toimii myös. Sen on noudatettava politiikkaa isäntämaiden ja mukauttaa tuotteitaan tarpeita kohdemaissa.

MNCs pelata hyvin merkittävä rooli kansainvälisissä suhteissa, kauppa ja globalisaatio. Ne ovat yleensä yrityksiä, jotka ovat jo tehneet nimi markkinoilla niiden tietyn tuotteen ja niissä on valtava taloudellinen kyky laajentaa muihin maihin. Esimerkkinä MNC on Adidas.

Maat, jotka ovat avoimia globalisaation toivottaa monikansalliset yritykset avosylin, tarjoten heille verohelpotuksia ja muita kannustimia vastineeksi tuloja, että ne voivat syöttää isäntämaan 'taloutta sekä työllisyysnäkymät sen ihmisiä.Maailmanlaajuinen yritys tai yhteisö, toisaalta, on yritys tai yhtiö, joka on mukana myös kauppasuhteita muihin maihin. Toisin MNCs, globaali yritykset eivät ole virallisia pääkonttori, ja ne koostuvat itsenäisistä yksiköistä, jotka ovat osia yhdestä vanhemman tai globaali yritys. Jokainen yksikkö tietyllä alueella tai maassa käsittelee omat huolenaiheita, ja emoyhtiön käsittelee huolenaiheita, joihin liittyy yleistä globaali yritys. Kuten MNCs, he palkata paikallista työvoimaa, mutta ne yleensä maksavat paikallisten työntekijöiden korkeampaa palkkaa.

Global yritykset myyvät samoja tuotteita tai palveluja kaikilla markkinoilla käyttäen samaa kuvaa ja säilyttäen ominaisuudet että niiden yritys 's tuotteet ovat suosituimpia. Esimerkki globaalin yrityksen on McDonald 's, joka on myymälöitä suurimmassa osassa maailmaa.

Yhteenveto:

1. monikansallisella tai MNC, on yritys, joka tuottaa tavaroita ja palveluita ja on toimistoja useissa muissa maissa, kun taas maailmanlaajuinen yhtiö tai yritys on yritys, joka on myös kauppasuhteita useisiin muihin maihin.
2. MNCs yleensä maksaa paikalliset työntekijät alempaa palkkaa nopeudella kuin globaalit yritykset.
3. MNCs viralliset pääkonttori samalla globaalit yritykset eivät.