Ero IMC ja markkinointiIMC vs Marketing

'IMC' tarkoittaa 'integroidun markkinointiviestinnän.' Tämä artikkeli käsittelee erot markkinoinnin ja markkinointiviestinnän.

Markkinointi
'Markkinointi' voidaan määritellä yrityksen tai toimintaa myymällä palveluja ja tuotteita sekä edistää palveluja tai tuotteita myydään. Marketing käytetään kaikenlaisia ​​yrityksiä. Se on erittäin tärkeä prosessi, jossa määritetään, mitkä tuotteet tai palvelut kiinnostavat eri asiakkaille. Markkinointi auttaa laatimaan strategiaa, jota tulisi käyttää liiketoiminnan kehittämiseen, viestintä, ja käyttö myynnin. Se auttaa myös rakennuksen asiakassuhteita ja luo arvoa yrityksen ja sen asiakkaille.

Tärkeimmät strategiat markkinointi ovat: tunnistaa asiakkaat, jotka ovat kiinnostuneita, varmista, että asiakas on täysin tyytyväinen, ja lopulta varmistaa, että asiakas pysyy palvelun tai tuotteen. Liikkeenjohdon, markkinoinnin johto on yksi tärkeimmistä osista. Markkinointi on välttämätöntä kehittää uusia markkinoita. Markkinat joka myöhemmin kehittyy takia yli kapasiteettia. Päähuomio tässä prosessissa on siirtää huomio tuotannosta, mitä asiakas todella haluaa ja miten saada huomiota, kun ovat kehittäneet tuotteen tai palvelun, johon asiakas etsii.

Tärkein markkinointi strategia pidetään tunnistamiseen kuluttajien tarpeet ja asiakkaiden kyky organisaation vastaamaan näihin tarpeisiin ja täyttää asiakkaan ja paremmin tyydyttämään asiakkaan kuin kilpailijansa.

IMC
'IMC' tarkoittaa 'integroidun markkinointiviestinnän.' Se on johdon käsite, jossa kaikki puolet markkinointiviestinnän toimia yhdessä yhtenä pikemminkin kuin yksittäisiä näkökohtia. Markkinointiviestintä muun muassa mainonta, suoramarkkinointi, PR, ja myynninedistämistä. IMC on käsite kokoaa yhteen erillisiä näkökohtia tai elementtejä markkinoinnin ja viestinnän kuluttajia ostamaan tuotteita tai palveluita kokonaisuutena kuin yksi strategia. Se tarkoittaa integroida markkinointistrategioita yhdistää paikkoja ja ihmisiä.IMC on prosessi, joka käsittelee hallintaan asiakkaiden ja niiden väliset suhteet tuotteen ja kuluttajan kautta viestintää. Viestinnän vaadittavat ponnistelut tämän saavuttamiseksi kuuluvat luominen ja ravitseva suhde asiakkaisiin ja merkkejä, jotka ovat kannattavia. Tällaiset suhteet rakennetaan lähettämällä oikean viestin asiakkaalle ja kannustaa heitä muodostamaan suhteita ja ylläpitää sitä brändin.
IMC kuuluu integrointi ja koordinointi lähteistä, väyliä ja viestintätoiminnot organisaation sisällä, jotta voidaan minimoida kustannukset ja maksimoida vaikutukset ja vaikutukset asiakkaisiin. Ensisijainen komponentit IMC ovat:

Yrityskuva, ostokäyttäytymistä, brändin hallinta, ja markkinointimahdollisuuksia.
Mainonta työkaluja kuten mainonnan suunnittelu, mainostaminen, median valinta mainonnan ja brändin vahvistaminen.
Mainontavälineet kuten kuluttajien edistäminen, kaupan edistäminen, sponsorointi ohjelma, PR, jne.
Integroidut työkalut, kuten Internet-markkinointiin, arviointi IMC ohjelmat jne

Yhteenveto: