Ero Labor and Human CapitalLabor vs Human Capital

Inhimillinen pääoma on termi, joka viittaa ihmisten tai työvoimaa, jotka ovat käytettävissä eri työpaikkoja. Labor on työtä, että ihmiset tekevät.

Taloudelliselta kannalta, 'työ' on mitta siitä työstä, jota tehdään ihmisten. Labor voidaan myös sanoa olevan kyky tehdä työtä. Labor kuuluu sekä fyysisiä sekä henkistä työtä.

'Inhimillistä pääomaa' viittaa myös tietoa, osaamista, ja ihmisten kykyä suorittaa työn. Tekijät, kuten muodollista koulutusta ja koulutus ovat tärkeitä koskien inhimillistä pääomaa. Inhimillinen pääoma on hyvin paljon tarvitaan toimintaa varten liiketoimintaa. Onnistuminen liiketoimintaa riippuu inhimillisen pääoman ja sellaisenaan, kaikki liikeyritykset investoimaan osaamispääomaan hoitotuotteita hyvä työntekijöitä.

Kokenut, taitava ja asiantuntija inhimillinen pääoma tuottaa vain hyvää työvoimaa. Työ-, tehokkuus ja taidot vaihtelevat henkilöstä toiseen. Suurimman osan ajasta, työvoiman juuri tekee työn, joka on niille.

Labor voidaan sanoa olevan yhteenlaskettu kaikkien henkinen ja fyysinen ponnistus, jota käytetään luomaan palvelujen ja tavaroiden. Palkat ovat myös olennainen osa työvoimaa. Lisäksi palkat eroavat yhdenlaista työvoiman toiseen.Kun tarkastellaan työvoiman kansakunnan, se määräytyy sen asukasluvun.

Labor on aktiivinen tekijä liittyy tuotantoon taas tekijät, kuten pääoma ja muut asiat ovat vain passiivisia.

Yhteenveto:

1. 'inhimillistä pääomaa' on termi, joka viittaa ihmisten tai työvoimaa, jotka ovat käytettävissä eri työpaikkoja. 'Labor' on työtä, jota ihmiset tekevät.
2. 'inhimillistä pääomaa' tarkoitetaan tietoa, osaamista, ja ihmisten kyky tehdä työtä.
3. menestys liike riippuu inhimillisen pääoman ja sellaisenaan, kaikki liikeyritykset investoimaan osaamispääomaan hoitotuotteita hyvä työntekijöitä.
4. työvoiman tehokkuutta ja taidot vaihtelevat henkilöstä toiseen. Suurimman osan ajasta, työvoiman juuri tekee työn, joka on niille.
5. Labor voidaan sanoa olevan yhteenlaskettu kaikkien henkinen ja fyysinen ponnistus, jota käytetään luomaan palvelujen ja tavaroiden.