Ero RekrytointiPalkkaaminen vs Rekrytointi

Uudet yritykset tarvitsevat työntekijät voivat työskennellä heille ja auttaa saavuttamaan tavoitteensa samalla jo olemassa olevat yritykset tarvitsevat niitä korvaamaan niitä, jotka ovat jättäneet johtuu useista eri syistä.

Ne yleensä yrittävät parhaansa houkutella parhaita ja loistavia kykyjä ja mielensä yritystensä onnistumisen varmistamiseksi niiden yrityksiä. Tämä edellyttää prosessin houkuttelevia tuleville työntekijöille läpi rekrytoinnin ja palkata prosesseja.

'Rekrytointi' määritellään prosessi toimittaa yrityksen tai organisaation uusien työntekijöiden tai jäseniä. Sen tarkoituksena on houkutella, tunnistaa ja löytää oikea henkilö täyttämään avoimia työpaikkoja tehokkaimmalla mahdollisella tavalla. Se voi olla suunniteltua rekrytointi jossa yritys tarvitsee uusia työntekijöitä muutosten takia tai eläkkeelle yhtiöstä. Se voidaan myös ennakoida missä tarve on aiheuttanut henkilöstön liikkeet, tai se voi olla odottamattomia jossa tarve johtuu työntekijä erottua, tapaturma, sairaus tai kuolema.

Se on ensimmäinen askel yhtiön 's tarjouksen lisäämällä uusia työntekijöitä. Tämä tapahtuu ilmoittamalla työnhakijat ja yleisölle yrityksen' tarpeiden kautta mainoksia ja hakuja tietokannoista.

Sen jälkeen kun mahdolliset työntekijät ovat esittäneet hakemuksensa ja jatkaa, taitojaan ja persoonallisuuksia arvioitaisiin nähdä, jos ne sopivat työtä. Valittujen ehdokkaiden sitten haastateltiin nähdä laajuuden tietämystään työn ja yrityksen. Haastattelun jälkeen otossa alkaa. Tämä on silloin, kun yhtiö on jo valinnut oikean ehdokas tähän tehtävään, ja on aika tehdä hänelle tarjous. Se verhoaa rekrytointiprosessia kun yhtiö on löytänyt paras ehdokas.Vuokraamalla on prosessi käytetään sellaisia ​​henkilön joko tilapäisesti tai pysyvästi tietty maksu. On varten suorittaa tietty työ, joka on määritelty ennen kuin työntekijä on vuokrannut yritys. Kun vuokraamalla, työntekijän ja yrityksen solmia sopimuksen, jossa todetaan kaikki ehdot, jotka yhtiö määrittelee ja joita on noudatettava uuden työntekijän.

Rekrytointiperiaatteet alkaa hetkellä uusi työntekijä valitaan ehdokkaista ja jatkuu kunnes hän alkaa toimia työssä, kun hän on täyttänyt kaikki tarvittavat vaatimukset.

Yhteenveto:

1. Rekrytointi on prosessi etsii ja houkutella uusia jäseniä tai työntekijöitä yrityksen tai organisaation, kun vuokraamalla on prosessi löytää ja käytetään sellaisia ​​henkilö, joka parhaiten sopii työtä.
2. Jotta henkilö on pitkä ja työläs prosessi, johon kuuluu useita henkilöstöä valita ehdokas on paras tähän tehtävään, kun vuokraamalla on tehty hetki oikea työntekijä valitaan joukosta monta ehdokasta.
3. rekrytointitarpeet syntyvät kun tapahtuu muutoksia yhtiön kuten eläkkeelle siirtyminen, kuolemia, onnettomuuksia tai sairauksia, ja vuokraus on osa rekrytointiprosessia.