Ero ccent ja ccna ja ccnp 

Ccent vs CCNA vs ccnp

Cisco palkintoja eri sertifioinnit kohti hankittujen taitojen ccent, CCNA, ja CCNP koulutusta. Nämä kolme eri sertifikaatit annetaan tietokoneen erikoisaloja. Joitakin tärkeitä tekijöitä Internet-verkot ovat kytkimet, reitittimet ja sillat, ja Cisco on johtava näitä tuotteita. Sijoitusta Cisco on melko korkea, että sertifikaatit se tarjoaa ja auttaa koulutuksen ja erikoistunut tietyillä aloilla.

ccent

Ccent todistus voidaan hankkia joko ottamalla ccent sertifiointi yksin tai ottamalla sen lähtötason sertifiointi CCNA sertifiointi osittain. CCNA sertifiointi on jaettu kahteen osaan. Lähtötasona olento ccent, ja kehittynyt tai toisella tasolla olento CCNA. Saatetaan ensimmäinen osa on myönnetty ccent sertifioinnin, ja täyttämällä molemmilla tasoilla myös palkinnot CCNA sertifiointi. Ccent on opetussuunnitelma, joka tarjoaa perustiedot internetin tai verkottumisen taitoja.

CCNAEdellytyksenä CCNA sertifiointi on tilalla ccent todistus. Ehdokas, joka kulkee tämän sertifioinnin tulee asiantuntija kutsutaan Cisco Certified Network Associate. CCNA erikoistunut jossa esitetään eri osien WAN, Wide Area Network. Osakkuusyrityksen on täydelliset tiedot kytkimet ja reitittimet ja miten luoda niitä, asentaa ne, ja ylläpitää verkkoa. Opetussuunnitelma CCNA sertifiointi on kehittyneempi kuin ccent ja sisältää laajemman tietoa annettua Internet-verkkoon.

cCNP

'CCNP' tarkoittaa 'Cisco Certified Network henkilöstö' todistus. Se on pisimmällä sertifiointi kaikkien kolmen Cisco sertifikaatit. Edellytyksenä CCNP on saada CCNA sertifiointi. Opetussuunnitelma on ccnp sertifiointi sisältää verkon suunnittelun käsitteitä ja periaatteita, reititys ja kehittyneet käsitellään, verkon turvallisuus ja verkon hallinta. Se on erikoistunut myös ehdokkaan verkkopalvelun arkkitehtuuri, skaalautuva Internet-verkkojen ja rakentaa monikerroksinen verkko. Se valmistelee ehdokkaaksi ongelmanratkaisu ja vianmääritys taitoja.
Kaikki nämä taidot tekevät ehdokas ja ccnp sertifiointi ammattitaitoisemman ja arvokkaampia yritykselle.

Yhteenveto:

 

CCENT, CCNP, ja CCNA kolmella eri sertifioinnit tarjoamia verkostoitumisen jättiläinen Cisco. Kaikki kolme sertifikaatit ovat eri tasoilla.

Ccent on kaikkein perustasolla verkottumista sertifiointi. Ccent on opetussuunnitelma, joka tarjoaa perustiedot internetin tai verkottumisen taitoja. Se on edellytys saada CCNA sertifiointi. CCNA sertifikaatti tekee ehdokas asiantuntija kutsutaan Cisco Certified Network Associate. CCNA erikoistunut jossa esitetään eri osien WAN. Osakkuusyrityksen on täydellinen tietämys kytkimet, reitittimet, ja miten luoda niitä, asentaa ne, ja ylläpitää verkkoa. CCNP on pisimmällä sertifiointi verrattuna ccent ja CCNA. Pohjimmiltaan kouluttaa ehdokkaaksi ongelmanratkaisu ja vianmääritys taitoja.