Ero Kasvu ja kehitys
Kasvu vs Development

Toisin kuin useimmat voivat ajatella, kehitys ja kasvu ovat kaksi eri asiaa. Kumpikaan on edeltäjä tai riippuvainen muista. Ja niiden erilaisuus koskee sellaisilla aloilla kuten biologia, talous, yritysten yritysten yksilöllisiä taitoja, ja niin edelleen. Huolimatta ilmaisu 'ubiquity, ne ovat usein keskenään ja väärin tietämättään.

Lisäksi se on melko helppo erottaa ne toisistaan. Nyrkkisääntönä on, että kehitys liittyy laadullisesti, kun kasvu on määrällisiä mittaus. Biologiassa, kasvu määritellään prosessi, jossa yksittäinen organismi muuttuu orgaanisesti, progressiivisesti yksinkertaisesta entistä komposiitti vaiheessa. ? Esimerkiksi siirtyminen oranssi siemen on pitkä, hedelmäkasvit puiden näyttelyitä kasvua. Koska siemen kasvaa, sen solu- meikin monimutkaistuessa, jolloin se kasvaa lehtiä, oksia, kukkia, ja hedelmiä. Huomaa, että se on keskittynyt fyysiseen koon kasvu yhdessä kypsymistä. Toisaalta, kehitys biologian koskee laadulliseen parantamiseen ilman kasvua laajuus ja monimutkaisuus. Esimerkiksi: henkinen kehitys. Tämä varmasti doesnt 't huoli laajentunut päätä, mutta on sen sijaan kirjattu paremmin analyyttisiä taitoja, laajempi tietopohja,?? Puhdistetut ihmissuhdetaidot, korkeampi älykkyys jne Ilmeisesti kehitys on enemmän huolissaan mitä etenee sisäisesti.

Nyt kun se tulee talousasioihin, kehitys ja kasvu vain tehdä kontrastia selvemmin. Ensimmäinen ero on soveltamisalaan. Talouskehitys käsitellään big-kuva muutoksista taloudessa, kun taas kasvu tarkastellaan pieniä muutoksia. Kehitys edellyttää muutoksia on investointi, tulot, säästöt, ja sosioekonominen asema, kun taas kasvu koskee kasvuun todellinen teho. Se perustuu usein bruttokansantuotteeseen. Lisäksi kehitys liittyy hyödyntämistä ja viljely hyödyntämättömiä resursseja alikehittyneiden alueiden. Kasvu keskittyy optimointi resurssien kehittyneissä maissa. Kehitystyön tulosten määrällisen ja laadullisen taloudellista kehitystä. ? Se kattaa betterment kannalta elintason, kuluttajien oikeuksia, syrjimättömyys, työmahdollisuudet jne Kasvua hammaspyörät erityisesti kohti kvantitatiivisia tuloksia. Kaiken kaikkiaan, entinen koskee pysyvä tila siirtymässä korkeampi vakautta, kun taas edellinen on merkitystä, jolla johdonmukaisesti ja asteittainen nostaminen kannalta investointien, tuotannon, ja säästämisaste.Vuonna pääomayrityksiksi kehitys on enemmän huolissaan oppimisen kuin yrityksen 's ansiokykyä. Sitä konkretisoidaan kampanjoin, jotka parantavat kunnossa ja sekä parantaa yrityksen' s seiso sen sosiaalinen ja ympäristövastuu. Esimerkkejä tällaisista kampanjoita sponsoroituja lisätutkimuksia ohjelma työntekijöille, asunto- ja eläke-edut, paperiton järjestelmät, oppisopimuskoulutusohjelma ja vastaavat. Kasvu sen sijaan osoittaa, kuinka paljon liike tekee. Esimerkiksi suurempia voittoja tai suuremmat sijoitukset helposti tarkoittaa kasvua tiettyyn hankkeeseen.

Yhteydessä henkilökohtaisen kasvun ja kehityksen, kaksi käsitettä olisi parasta mennä käsi kädessä. Kuten henkilön iästä C näennäinen ilmiöitä kasvun C hänellä on todennäköisimmin etukäteen hänen älykkyyttä, taitoja ja sosiaalista osamäärä monien muiden joukossa, mikä olisi osoitus kehityksen. Toinen näkökulma liittyisi kasvun ja kehityksen kanssa omaisuutensa ja rikkauksia. Henkilö kasvaessa tuloja voidaan pitää joku kasvaa. Kuitenkin, että doesnt 't automaattisesti takaa, että hän kehittyy hyvin. Hyvin kehittynyt henkilö olisi joku, joka' s pystyvät menestymään huolimatta rajalliset resurssit.

Yhteenveto

Kasvu ja kehitys molemmat koskevat positiivisen muutoksen tai lisäys. Entinen on puhtaasti kvantitatiivinen, kun taas jälkimmäinen on pääasiassa laadullinen.

Talouden, kasvu liittyy tuotannon määrä, BKT esimerkiksi. Kehitys koskee parantaa elintasoa, enemmän työmahdollisuuksia, parempi säästö kapasiteettia ja vastaavat.