Ero MBA ja MSMBA vs MS

MBA (tai Master 's in Business Administration) ja MS (Master of Science) ovat molemmat jatko-tutkinnoista akkreditoitujen koulujen ja laitosten kiinnostuneille henkilöille, jotka haluavat olla laajempi tutkimus ja tiedon valitsemaansa ammateissa.

Kuten jatkotutkintoja, sekä MBA ja MS ovat valinnaisia ​​vaihtoehtoja valittu moniin tarkoituksiin. Tyypillinen syyt olisi edistysaskel tutkimuksessa ja tietämystä, asiantuntemusta teollisuuden, korkeampi asema ja palkka valikoima organisaation, tai myös lasketaan henkilökohtainen saavutus.

MBA ja MS astetta tarjoavat erikoistuminen tietyllä koulutusaloittain. Hakijat tai ehdokkaat usein tausta työkokemusta tai tietyn perehtyneisyys mainitun alan. Kuitenkin astetta voidaan uskottu ihmiset, joilla ei ole työkokemusta suoraan perustutkintoa astetta tai lähtöisin perustutkintoa astetta ilman suhteen erikoisuus tai alan päällikön 's aste.

Vaikka sekä MBA ja MS astetta tarjoavat syvällistä tietoa teollisuuden tai tietyllä alalla, sekä astetta käsitellä eri aloilla. MBA, erityisesti, on master 's määrin nimenomaan liiketalouden ja liike-elämän. Ydin tutkimus MBA liittyy yrityksen organisaatio ja hallinnon, toiminnan ja muita erityisiä liiketoiminnan näkökohtia, kuten resurssit, hallinto, markkinointi, viestintä, yrittäjyys, kirjanpito, tietojärjestelmät, mm. Se tarjoaa muodollinen johdon koulutusta ihmisille eri taustoja ja tieteenaloja.

Useimmat ihmiset, jotka haluavat ilmoittautua tämäntyyppisen aste ovat usein molemmat kokeneita ja potentiaalisia yrittäjiä, liikemiehiä, johtajat ja muut liike-suuntautuneita ihmisiä. Tyypillisesti aste doesnt 't sisälly mitään erityistä tutkimusta ja odotetaan tuottavan liikemiesten kehittyneiden taitoja edistää myönteisten tulosten liiketoimintaa.Toisaalta, MS tutkinto haltija on samanlainen MBA haltijalle paitsi eri tiedostoja ja odotuksia. Master 's of Science on yleinen asteen termi eriasteista harjoittavien erikoistuminen tai tietyn alan tutkimusta. On olemassa useita eri MS astetta eri aloilla, ne kaikki keskittyvät tietyssä lajissa. MS: tietyssä lajissa doesn 't vaativat suorittaville tutkinto samassa kuria, mutta voi tuottaa etua ja tuttuus koko alan tai tutkimuksen. Koska kuria 's erikoistuminen, aste haltijat ovat yleensä asiantuntijoita tai asiantuntijoita. Degrees alla MS perinteisesti vaativat tutkimusta lähestymistapa ja vaatimus suorittaa tutkinnon.

Työselostus usein heijastaa syvällistä tuntemusta ja soveltamista odottaa ihmiset yrittävät tässä määrin. Valmistuneet odotetaan tuottaa innovaatio tutkimuksessa tai teollisuudessa ne erikoistunut.

Yhteenveto:

1. MBA ja MS ovat kaksi monia jatkotutkintojen jotka ovat valinnaisia. MBA on suunnattu erityisesti liike-suuntautuneita ihmisiä ja liike-elämässä, kun MS on kokoelma astetta erikoisalojen eri alojen. MBA ja MS astetta tarjoamia akkreditoitu kouluissa.
2. MS on vanhempi jatko otsikko ja on peräisin latinan sanoista (yhdessä MA, joka on lyhenne sanoista maisteri), kun taas MBA on uusi verrattuna.
3. Molemmat tutkinnot don 't vaativat suorittaville kurssi suhteessa astetta. Kuitenkin on edullista, jos henkilö on jo tausta tutkimuksen tai teollisuudelle.
4. alalla MBA on liiketoimintaa, erityisesti johdon puolella liiketoimintaa. MBA esittelee myös henkilö eri liiketoiminta yksiköt tai kenttiä. MBA voidaan pitää yleisenä kurssin tai erikoistuminen. Toisaalta, astetta alle MS suojeluksessa ovat kaikki erikoisalat tietyn alan tai tutkimuksen.