Ero Happiness ja tyytyväisyysHappiness 'vs' Satisfaction '

Mikä tekee ihmisen onnelliseksi? Mikä tekee hänestä tuntuu tyytyväinen? Aikooko hän kokea tyydytystä, vaikka hän ei ole tyytyväinen, eikä hän löytää onnen vaikka hänen haluaa ja tarvitsee eivät täyty?

Me kaikki etsiä asioita, jotka tekevät meistä onnellisia, ja olemme haluaa, että tarve olla tyytyväisiä. Mikä on 'onnea' ja mikä on 'tyytyväisyys'? Ne eivät aina sovi yhteen, tai on niiden täyttämiseen erillään toisistaan?

'Onnellisuus' määritellään sekä mielentila ja tunteita. Ihminen voi halutessaan olla onnellinen. On syytä huomauttaa, että vaikka ihmiset ovat köyhiä voi olla tyytyväisiä, vaikka eivät kaikki tarpeet täyttyvät, jopa kaikkein perustiedot niistä.

'Tyytyväisyys' Toisaalta, on tila, jossa toiveesi täyttyvät. Löydät sen hallussa ja nauttia asioita haluat. Käytännössä sekin on mielentila, jossa löydät tyytyväisyyttä tietäen, että vaatimukset ja toiveet ovat mahdollisia.

Kokous sydämesi halut ja vaatimukset tarpeisiisi eivät välttämättä tee onnelliseksi, vaikka et koskaan halua mitään, kun olet tyytyväinen.

Kaikki todella riippuu uskomuksia. Jos näet köyhyys siunauksena sijasta kiroukseksi ja olla tyytyväinen siihen, mitä olet, niin mahdollisuutesi olla onnellinen ovat suurempia kuin henkilö, joka näkee materiaalia asioita kuin välttämättömyys elämässä.

He eivät koskaan onnellinen, jos kaikki toiveet täyttyvät joka on lähes mahdotonta, koska ihmisen 'tarpeet, haluaa ja toiveita ei koskaan pysähdy täyttyminen jokainen.Ollakseen onnellinen, täytyy löytää itsensä ensin ja tietää, kuka hän on ja mitä hän haluaa olla. Sitten hän voi löytää asioita, joilla on todellista merkitystä hänelle ja mikä antaisi hänelle tyydytystä.

Positiivinen psykologit toteavat, että on olemassa kolmenlaisia ​​onnesta:

??? Pleasure, joka on positiivinen aistikokemus.
??? Sitoutuminen, joka voi liittyä yksi 's perhe, työ, harrastukset, ja romantiikkaa.
??? Merkitys, joka on käytössä yksi 'vahvuuksia palvelemaan tarkoituksen elämään.

Nämä tunteet tuntuvat kun endorfiineja vapautuu seurauksena harjoituksen, uskonnollisten osallistumista, ja ihmisen kanssa onnellisia ihmisiä. Viimeaikaiset tutkimukset viittaavat siihen, että uskonnolliset ihmiset ovat onnellisempia kuin ihmiset, jotka eivät ole. Ehkä tämä johtuu niiden osallistumisesta uskonnolliseen toimintaan, joka voi antaa heille erittäin tyytyväisiä, koska, koska ne auttavat toisia, ne tulevat arvoinen Jumalan kirkkauden.

Yhteenveto:

1. Onni on mielentila, kun tyytyväisyys on ilman puutetta.
2. Onnellisuus on tunne, kun tyytyväisyys ei ole.
3. Vaikka sekä onnea ja tyytyväisyyttä voi mennä yhteen, voi olla onnellinen vaikka hänen puutteensa eivät täyty, kun hän voi olla tyytyväinen olematta välttämättä onnellinen.