Ero Great Plains ja SAPGreat Plains vs SAP

Great Plains ja SAP molemmat ovat ERP (Enterprise Resource Planning) ohjelmistot kaikenlaisille yrityksille. Great Plains kuuluu Microsoft taas toinen on SAP Company.

Suuret tasangot
Great Plains on ollut yritysten kirjanpito-ohjelmiston Microsoft, ja tällä hetkellä tämä nimi on korvattu Microsoft Dynamics GP. Se on kattava, liiketoimintaratkaisu rakennettu edullinen alustan Microsoftin teknologioiden tarjoaa kustannustehokkaan ratkaisun sähköiseen kaupankäyntiin, valmistus, projektin kirjanpito, kenttä palvelu, henkilöresurssit, toimitusketjun, hallintaan ja integrointi taloutta. Riippumaton yritys, Great Plains Software, perin kehitetty Dynamics GP. Yksi ensimmäisistä kirjanpito paketteja kehitettiin Yhdysvalloissa, joka oli kirjoitettu ja suunniteltu monen käyttäjän ja käynnissä Windows 32-bittinen ohjelmisto oli Microsoft Dynamics GP.

Sitä markkinoidaan Amerikassa, Australiassa, Isossa-Britanniassa ja Singaporessa, ja monissa muissa maissa. Se käyttää Microsoft SQL Server 2005 tai 2008 tietojen tallentamista varten. Se tarjoaa kattavan out-of-the-box liikkeenjohdon toiminnallisuus vaihtelevat taloushallinnon ja operatiivisen johdon valmistus ja henkilöresursseja päästä organisaation vauhtiin edullisesti ja nopeasti.

Great Plains voitelee liikkuvat osat organisaation antaa paremman näkyvyyden ja valvoa, mitä tapahtuu liike. Se mahdollistaa myös yksi tehdä nopeita päätöksiä, joilla on suora vaikutus yrityksen 's bottom line, parantaa kassavirran ja kasvattaa marginaalia. Ohjelma toimii nykyistä myyntiä ja teknologiaa tarjotakseen pitkäaikaista arvoja. Dynamics GP 2010 R2 julkaistiin huhtikuussa 2011 on uusin versio. Aikaisemmat versiot kutsuttiin Microsoft Dynamics ja Microsoft Great Plains.

MAHLA
SAP on maailman 'suurin muun-yritysohjelmistojen muodostama entinen IBM työntekijää. SAP' s alkuperäinen nimi oli saksalainen seisomaan Systeme, Anwendungen, Produkte. In Englanti sitä kutsutaan Systems, Applications, ja tuotteet. SAP perin oli ajatus tarjoaa asiakkaille mahdollisuuden olla vuorovaikutuksessa yhteisen tietokannan yksityiskohtainen valikoima sovelluksia.SAP ERP sovellus on integroitu ohjelmisto valmistanut SAP AG jossa 'ERP' tarkoittaa 'toiminnanohjaukseen', joka on suunnattu liike ohjelmistovaatimukset suurille ja keskisuurille organisaatioille kaikilla aloilla, joiden avoin viestintä kaikkien yhtiön asioissa.

SAP 's sovellukset tarjoavat kyky hallita omaisuuden, rahoitus- ja kustannuslaskenta, materiaali ja tuotannossa, laitokset ja työntekijät, ja saavutettu asiakirjoja.

SAP 'ERP ratkaisu sisältää SAP Enhancement Paketit, SAP Business Suite, Logistic Consulting, SAP Enterprise Performance Management, Koti, SAP toimittaja Relationship Management, ja SAP Customer Relationship Management moduulit tukevat keskeiset toiminnalliset alueet.

Yhteenveto:

1. Great Plains on tuote Microsoft, kun SAP on ERP tuote SAP Enterprise.