Ero Slope ja JoustavuusSlope vs Joustavuus

Economics voi hieman tulla monimutkainen. Jos vain tietää perusajatusta tietyn käsitteen, niin kaikki muu on helppo oppia ja seuraa sen jälkeen. Voit ottaa esimerkiksi käsitteet elastisuutta ja kaltevuus. Vuonna graafinen analyysi, nämä kaksi käsitettä voidaan viitata monia asioita, koska elastisuus voi viitata toimittaa kimmoisuutta, tulojouston, kysynnän hintajousto, ja muita.

Kun puhutaan jälkimmäisen kysynnän hintajousto on läsnä, jos 's merkittävä rebound kuluttajat' kysyntään tietyn prosenttiosuuden hinnannousu tietyn hyödykkeen tai palvelun. Esimerkissä nostavat hintaa (10 prosenttia) jäätelön kauha alkaen $ 1 1 $. 1, joustavuus vastaa kuinka paljon kysynnän vähenemisen on tullut. Jos kysyntä jäätelön laskee yli kymmenen prosenttia, niin on joustava kysyntää, mutta jos se 's pienempi, sitten on joustamatonta kysyntää.

Joustamaton kysyntä tapahtuu, kun normaali kysyntä on esimerkiksi 100 palloa. Sitten uutta kysyntää, kun hintojen nousu tulee 95 palloa. Elastinen kysyntä tapahtuu, kun vaati hakaset tulee 40 sijasta alkuperäisen 100. On selvää, 40 palloa on hyvin merkittävä kysynnän lasku. Että 's yli kymmenen prosenttia vähenemässä. Kaava kysynnän hintajousto on Variable X (prosentin muutos vaati määrä) vaihtelevassa Y (prosenttia hinnan muutokseen). Usein osoittaja (X) on negatiivinen, kun taas nimittäjä (Y) on positiivinen johtaa negatiiviseen kysynnän hintajousto.Vertaamalla rinne ja elastisuus on parhaiten selostettu viitaten kysyntäkäyrän C näyttö kysynnän aikataulu, joka korreloi kaksi muuttujaa (yksi vaaka-akselilla ja toinen pystyakselin): hinta tuotteen tai palvelun ja sen määrän kysynnän (määrällisesti), että ostajat ovat valmiita ostamaan koska hinta. Käyttämällä kysyntäkäyrä, kaltevuus on erilainen kuin kysynnän hintajousto, koska se on nyt sama kuin Variable A C hintamuutos yli Variable B C muutos vaati määrä. Tämä osoittaa, että muuttujat kysynnän määrä ja hinta ovat keskenään kahdessa käsitteiden kaltevuus ja kysynnän hintajousto. Niin on kääntäen verrannollinen, kun toinen (joko kaltevuus tai jousto) on pieni, toinen on tulossa iso ja päinvastoin.

Yhteenveto:

1. laskentaa varten rinne, hinta on osoittajassa samanaikaisesti heikkenevät tai määrä on nimittäjä.
2. laskelman elastisuus (kuten tapauksessa kysynnän hintajousto), osoittaja on määrä, kun taas nimittäjä on hinta.
3. Joustavuus lasketaan käyttämällä prosentuaalinen muutos niin osamäärä on unitless.