Ero Mall ja Department StoreMall vs Department Store

Ostoskeskukset ja tavaratalot eivät ole samoja kuin kaikki tietävät. Ostoskeskus on suurempi ympäristössä, kun taas tavaratalo on vain pieni paikka verrattain.

Tavaratalo on paikka, jossa enemmän asuin- ja henkilökohtaisia ​​asioita myydään. Se on vain yksi vähittäiskaupan toimipaikka. Ostoskeskus voidaan sanoa olevan rakennuskokonaisuus kaupoista myy erilaisia ​​kauppatavaraa. Yksi erikoisuuksista mall on, että eri asioita voi ostaa samassa paikassa.

Sanotaan myös, että tavaratalo voidaan sijoittaa mall taas tavaratalossa voi majoittaa mall. On myös paljon parkkipaikkoja kauppakeskuksissa.

Ostoskeskuksessa, ostajat voivat siirtyä yhdestä rakennuksen yksiköstä toiseen läpi kulkutiet. Mutta tällaiset kulkutiet ei nähdä tavaratalojen koska ne ovat vain yksi yksikköä.

Kun puhutaan ns, ne tunnetaan eri nimillä eri maissa, kuten kaupunkien keskustoissa, ostoskeskuksissa ja kauppakeskuksissa. Tavaratalot ei tiedetä muulla nimiä.Tavaratalo voi olla osa vähittäiskaupan ketjun myymälöissä. He myyvät tuotteita, kuten kodinkoneet, vaatteet, huonekalut, elektroniikka, muoti koruja, kosmetiikkaa ja vastaavat. Yleensä mall ei kuulu mitään vähittäiskauppaketju. Yksi laite taloa kaikki tuotteet samassa paikassa.

Moderni kauppakeskuksissa kehitettiin 1920-luvulta lähtien. Ostoskeskuksissa alkoi kukoistaa kasvaessa esikaupunkien elävät. Toisaalta, tavarataloissa on pitkä historia monissa maissa.

Yhteenveto:

1. mall on suurempi ympäristössä, kun taas tavaratalo on vain pieni paikka.
2. tavaratalo on paikka, jossa enemmän asuin- ja henkilökohtaisia ​​asioita myydään. Se on vain yksi vähittäiskaupan toimipaikka.
3. mall voidaan sanoa olevan rakennuskokonaisuus kaupoista myy erilaisia ​​kauppatavaraa.
4. Tavaratalo voi majoittua mall taas tavaratalossa voi majoittaa mall.
5. Erilaiset asiat voi ostaa samassa paikassa ostoskeskuksessa.
6. mall, ostajat voivat siirtyä yhdestä rakennuksen yksiköstä toiseen läpi kulkutiet. Tällaiset kulkutiet eivät ole nähneet tavaratalojen koska ne ovat vain yksi yksikköä.
7. tavaratalo voi olla osa vähittäiskaupan ketjun myymälöissä. Yleensä mall ei kuulu mitään vähittäiskauppaketju.