Ero CGA ja CMACGA vs CMA

Lyhenne on CGA sanoista Certified General Kirjanpitäjä, ja CMA sanoista Certified laskentatoimi. Certified laskentatoimi keskittyy johdon laskentatoimen tehtäviä, ja tämä työllisyystilanne on usein saatavilla kentässä kirjanpito. Certified General Kirjanpitäjä on vastaavassa asemassa, joka on myös suuri kysyntä alan sisällä.

Toisin kuin uskomus, että yksilön tarvitsee tutkinto kaupankäynnissä, jotta niihin voisi saada CGA ohjelma, vain kandidaatin 's aste, keskittyi tahansa tutkimuskohde, vaaditaan. On kursseja käytettävissä, jotka kattavat ajanjakson kaksi vuotta tai niin, että oikeuttaa yksittäisen varten CGA ohjelmaa. Henkilö, joka on saanut aikaan hyvä akateemisista, BA-tutkinto ja asiaan kauppa astetta, pitäisi olla erittäin onnistunut löytämään työtä kuin CGA. Ihmiset, jotka kouluttaa olla CGA pitäisi olla erinomaiset viestintätaidot ja monipuolinen ihmissuhdetaidot. Seuraavassa on muutamia kohtia syytä mainita noin CGA ohjelmasta:

Ihmiset, jotka ovat kiinnostuneita CGA ohjelmat voidaan myös tutkia kirjeiden välityksellä.

Sen jälkeen, kun asiaan kurssien ja kandidaatin 's tutkinto, yksilö voi kilpailla menestyksekkäästi pääsykokeissa CGA nimitys.

CGA Ohjelma on piste, joka käsittää riittävän valmistuksen kokemusta, jotta voidaan valmistella yksittäiset varten tiukkaa työympäristöön tilitoimisto.

CGA-ohjelma koostuu kahdesta kolmen vuoden kokopäiväistä työtä. Tietty määrä tunteja on saatava päätökseen, siis jos työskentelet osa-aikaisesti, se voi kestää kauemmin koko kurssin.Tarvitaan on suosituksia omalta CGA arvioijien ja työnantajille, jotta voidaan luoda itsesi ammattilainen tällä tilinpäätösalalla.

CMA-ohjelmia, toisaalta, että yksittäinen on onnistunut johdon laskentatoimen tehtäviin. Luovuus edellyttää CMA ratkaisemiseksi erilaisia ​​taloudellisia ongelmia. Korkeakoulututkinto tarvitaan ennen voit suorittaa valintakokeen varten CMA. Vuonna kokeen, kykyjä ja taitoja liiketoiminnan tuntemus, analyyttinen lähestymistapa ja kirjallinen viestintä, testataan. Kun koe on suoritettu onnistuneesti, voit ilmoittautua CMA strategisen johtamisen ohjelma, jossa sinun on kaksi vuotta suorittamaan käytännön sovelluksia laskentatoimen liittyvät tähän kenttään.

Tämä työkokemus auttaa yksilöä keskustelun prosessi. Tässä prosessissa te, hyvät ehdokkaat ja ohjelma moderaattorit, suorittaa erilaisia ​​keskusteluja perustuu tosielämän liiketoimintaskenaariot, face-to-face istuntoja. Täydellinen hallinta raportti tulee toimittaa samoin. Tämäntyyppinen oppimisen muoto tarjoaa opiskelijalle mahdollisuuden parantaa tärkeimmistä CMA tutkimus '' viestinnän ja neuvottelutaidot.

Yhteenveto:

1. CGA ohjelmia voidaan hoitaa kirjeenvaihtoa.
2. CMA ohjelmat voidaan liittää jälkeen onnistuneesti päätökseen pääsykoe.