Ero Diploma ja BachelorDiploma vs Bachelor

Diploma ja Bachelor astetta edustavat kahta eri koulutusasteilla. Verrattaessa kahta, kandidaatin 's aste edustaa korkea koulutustaso.

Vaikka tutkintotodistus on asiakirja annetaan yksi toisensa jälkeen suoritetusta, kandidaatin 's tutkinto on otsikko myönnetään opiskelijalle, kun hän täyttää college tutkimus.

Tutkintoa on yleensä myönnetty ammatillisen ja ammatillisia kursseja, kuten apteekki, suunnittelu, journalismi, taiteen ja tekniikan. Kandidaatti 's tutkinto myönnetään monilla aloilla, kuten taiteen, tieteen, humanististen, lääketieteen ja tekniikan.

Ammatillinen ja ammattikoulut, lukiot, kauppa koulut ja ammattikorkeakoulut antaa diplomin varmenteita. Toisin tutkintotodistus todistukset, yliopistot ja korkeakoulut myöntävät kandidaatin 's aste.

Verrattaessa kesto kurssien, voi törmännyt ero tutkintotodistuksen ja kandidaatin 's tutkinto. Tutkintoa kurssi on lyhyempi verrattuna kandidaatin 's aste. Vaikka kursseilla ottaa yksi tai kaksi vuotta kandidaatin 's tutkinto on neljän vuoden kurssin. No, tutkintotodistusta myös siirrettävä opiskelijoille, jotka täysiin 12 vuotta peruskoulutusta kouluissa.

Tutkintoa keskittyy erityistaitoja opiskelijan. Tutkintoa on pääosin aihe keskeinen. Kandidaatti 's tutkinto kattaa laajemman alueen ja sisältää aiheita, kuten luonnontieteiden, matematiikan, humanistiset ja historiasta.Harjoittamiseksi kandidaatin 's tutkinto, opiskelijan on oltava ylioppilastutkinto tai jotain vastaavaa siihen. Joten ylioppilastutkinto on ponnahduslauta kandidaatin' s aste.

Kun olet kandidaatin 's tutkinto, voit jatkaa Master' s aste. Toisaalta, opiskelija voi hakea Master 's aste on vain tutkintotodistus kädessä.

Vuonna työ kohtaus, kandidaatin 's tutkinto on enemmän arvostetaan kuin diplomin todistus. Lisäksi ehdokas kandidaatin' s aste on mahdollisuudet ansaita enemmän kuin ehdokkaan kanssa diplomin.

Yhteenveto:

1. tutkintotodistus on asiakirja annetaan yksi toisensa jälkeen suoritetusta; kandidaatin 's tutkinto on otsikko myönnetään opiskelijalle, kun hän täyttää college tutkimus.
2. Toisin kuin kandidaatin 's tutkinto, tutkintotodistus on yleensä myönnetty ammatillisen ja ammatillisia kursseja, kuten apteekki, suunnittelu, journalismi, taiteen ja tekniikan.
3. tutkintotodistus kurssi on lyhyempi verrattuna kandidaatin 's aste.
4. tutkintotodistus on pääosin kohteena-keskeinen. Kandidaatti 's tutkinto kattaa laajemman alueen ja sisältää aiheita, kuten luonnontieteiden, matematiikan, humanistiset ja historiasta.
5. kandidaatin 's tutkinto on enemmän arvostetaan kuin diplomin todistus.