Ero Verkostoituminen ja Professional NetworkingVerkostoituminen vs Professional Networking

Tietokoneen käyttö on tullut hyvin yleistä viime vuosien aikana. Vaikka 20 vuotta sitten vain harvat ihmiset osaavat käyttää tietokonetta, tänään jopa pienet lapset pääsevät ja ovat jo hyvin perillä siitä, miten käyttää tietokoneita.

Yhdessä tämä kehitys, monet verkottumisen sivustot ovat piipahti tarjoamalla käyttäjille mahdollisuus on vuorovaikutuksessa muiden ihmisten eri paikoista joko ystävyys, liike, tai yhteisiä etuja.
Tätä kutsutaan sosiaalinen verkostoituminen. Prosessi hyödyntää verkkosivujen ja tietoverkkojen yhdistää perheen ja ystävien kanssa, jakaa mielipiteitä ja tietoa muiden ihmisten kanssa, tavata uusia ystäviä ja olla vuorovaikutuksessa toistensa kanssa, joskus jopa löytää mate.

Sosiaalinen verkostoituminen antaa yksilöille mahdollisuuden löytää ystävyyttä ja rakentaa suhteita. Se on ollut erittäin tärkeä työkalu perheille, jotka asuvat kaukana toisistaan ​​kytkeä ja pitää yhteyttä toisiinsa. Kautta sosiaalinen verkostoituminen, ihmiset voivat löytää kauan kadoksissa ystävien ja perheen sekä löytää uusia ystäviä ja tavata ihmisiä, jotka ovat kiinnostuneita samoista asioista. Se on myös ollut työkalu ihmisille ansaita rahaa varsinkin jos käytetään ammattimaisesti verkkoyhteisö.

Vaikka useimmat sosiaalisen verkottumisen sivustot kuten Facebook ja Yahoo Messenger käytetään vuorovaikutuksesta, ammatillisen verkostoitumisen sivustot, kuten LinkedIn ja WiseStep.com käytetään rakentamiseen liiketoiminnan ja ammatillisia suhteita ja vuorovaikutusta.
Ammatillisen verkostoitumisen sivustojen avulla käyttäjät voivat etsiä töitä käyttämällä yhteyksiä löytää joka sopii yksi 'pätevyyden. Muut käyttäjät ja mahdolliset työnantajat voivat tarkastella yhdessä' profiili ja jakaa suosituksia. Ne mahdollistavat myös eri alojen ammattilaisia ​​kiinnostava jakamaan mielipiteitä ja tietämystä kun käyttäjille annetaan kysyä kysymyksiä, joihin voidaan vastata yhdellä 's yhteyksiä ja saamaan vastauksia kysymyksiin, joista yksi on perillä.Vaikka sosiaalisen verkottumisen sivustot tarjoavat myös keinoja, joilla ihmiset voivat mainostaa tuotteita ja palveluja, ne ovat yleensä käytetään löytää uusia ystäviä ja rakentaa sosiaalisten suhteiden sijaan ammattilaisille löytää työpaikkoja ja yrityksiä löytämään uusia työntekijöitä.

Ammatillisen verkostoitumisen sivustoja, toisaalta, että yritykset voivat lähettää tietoa niiden yrityksiä, jotka jokainen jäsen voi tarkastella ja antamalla heidän löytää uusia työntekijöitä. Se on myös työkalu ammattikäyttöön työnhakijoille lähettää niiden profiilit ja löytää työtä.

Yhteenveto:

1. Sosiaalinen verkostoituminen on prosessi käyttää verkkosivujen yhdistyä muiden ihmisten erityisesti ystävien ja perheen kanssa ja jakaa tietoa ja mielipiteitä, kun ammatillisen verkostoitumisen on prosessi käyttää verkkosivujen yhdistyä yritysten ja muiden ammattilaisten etsimään työtä tai jakaa yksi ' s tietoa.
2. Vaikka sosiaalisen verkostoitumisen sivustoja käytetään myös mainostaa tuotteita ja palveluita, ne ovat useimmiten käytetään vuorovaikutuksesta taas ammatillisen verkostoitumisen sivustoja käytetään ammattikäyttöön ja yritysten vuorovaikutusta.