Ero Vastavuoroisuusperiaate ja Partnership Suhde in BusinessVastavuoroisuusperiaate vs Partnership Relationship in Business

Business suhteet ovat suhteita eri liiketoimintayksiköitä, toimittajien ja vähittäiskauppiaiden niiden tuotteiden, kahden tai useamman yritykset myyvät samoja tuotteita, ja yritysten keskinäisten ja niiden asiakkaille.

On erittäin tärkeää, että yritys säilyttää hyvät liikesuhteet kaikki ihmiset, että se käsittelee. Tätä varten yhtiö on rakentaa luottamusta jatkumisen varmistamiseksi suojeluksessa ja tasaisen liike.

Yksi on noudatettava kumppanuutta pikemmin kuin kontradiktorisen suhde liiketoimintaa. Kontradiktorisen suhde on sellainen, jossa yritykset kohtelevat toisiaan ja niiden asiakkaiden vastustajina, käsittelemällä niitä vihollisina sijasta kumppaneina. On vain vähän tai ei luota niiden välillä, ja niiden keino viestiä toistensa kanssa on hyvin muodollinen. Niillä ei ole suoraa yhteyttä ja ei suoraan osallistu toisiaan 'toimintaa. Sen sijaan, että tavalla, joka on hyödyttää molempia osapuolia, ne ovat yleensä syyttää toisiaan, kun ongelmia ilmenee.

Kumppanuussuhdetta yritysten, toisaalta, tekee molemmat osapuolet toimivat tiiviissä yhteistyössä varmistaakseen, että kaikki mitä he tekevät hyötyvät molemmat yritykset. Rivi viestintä molempien osapuolten on auki, ja ne tekevät yhteistyötä keskenään. Se on suhde perustuu luottamukseen ja usko siihen, että kaikki toiminta, että jokainen yritys kestää on eduksi molempia. Kun ongelmia ilmenee, ne ratkaista ne myöntävät virheet ja löytämällä ratkaisuja yhdessä.Verrattuna kontradiktorisen suhde, kumppanuussuhdetta liittyy liiketoiminnan pitkän aikavälin sopimuksiin sen sijaan, yksittäisten liiketoimien ja lyhytaikaisia ​​sopimuksia. Vaikka tieto ei anneta toisistaan ​​kontradiktorisessa suhde; in kumppanuussuhdetta, se on jaettu tehdä ongelmanratkaisu helpompaa.

Kuitenkin, kun liiketoiminta perustuu paikassa, jossa on konflikti ja liiketoimintaympäristössä, joka ei ole avoin ja altis korruptiolle, useimmat yritykset valitsevat kontradiktorista lähestymistapaa vähentää riskejä niiden liiketoimintaan. Yritykset usein napata kaikki mahdollisuudet heillä on saavuttaa instant edut lyhyessä ajassa sen sijaan valita pitkäaikainen suhde, joka voi aiheuttaa menetyksiä heille. Tavanomaisin liikesuhde oikeassa ympäristössä on kuitenkin kumppanuussuhdetta.

Yhteenveto:

1. kontradiktorinen suhde liiketoiminta on sellainen, jossa yritys kohtelee asiakkaiden, ja muut yritykset ne käsittelevät vihollisina samalla kumppanuussuhdetta liike on sellainen, jossa asiakkaiden, ja muut yritykset pidetä kumppaneina.
2. kumppanuussuhdetta, yritykset luottavat toisiinsa, kun on vain vähän tai ei lainkaan luottamusta kontradiktorisessa suhteeseen.
3. katsoo informaatio jaetaan kumppanuussuhdetta, se on pidätetty kontradiktorisessa suhteeseen.
4. Vastavuoroisuusperiaate suhteet yleensä lyhytaikaisia ​​sopimuksia ja yksittäisten liiketoimien kun kumppanuus suhde on pitkäaikainen.
5. On avoin linja viestinnän kumppanuussuhdetta, ja molemmat osapuolet toimivat tiiviissä yhteistyössä yhteisen tavoitteen saavuttamiseksi, kun ei ole suoraa osallistumista yritysten välillä kontradiktorisessa suhteeseen.