Ero Kapitalismi ja vapaa markkinoilleKapitalismi vs Vapaat markkinat

Yksinkertaisesti sanottuna, Capitalism määritellään taloudellinen ympäristö, joka sisältää pohjimmiltaan kaksi ihmistä, omistajat ja työntekijät. Olennainen piirre tällainen taloudellinen järjestelmä on yksityisomistuksessa. Omistajalla on täysi hallinta tuotantovälineet ja voitot johtuvat häntä. Tuotanto määräytyy vapailla markkinoilla, sekä hinnat tavaroiden ja palveluiden sekä jakelu.

Vapaat markkinat on yksi, joka ei ole säännelty valtion, vaan ohjaa kysynnän ja tarjonnan. Vapaat markkinat teoria väittää, että ihanteellinen vapaille markkinoille joissa ryhmittymään vaihdetaan vapaaehtoisesti jälkeen myyjä ja ostaja keskenään sopia hinnasta, ilman väliintuloa ulkoisilta vaikutuksilta.

Kapitalismi ja vapaa markkinatalous ovat hieman kietoutuvat yhdeksi on olennainen osa muista. Kuitenkin niiden todellinen määritelmien ne eroavat .While kapitalismi viittaa enemmän tuotantoon runsaan termin vapailla markkinoilla asuu enemmän vaihtoa varallisuuden eri menetelmillä. Pääoma on olennainen peruselementti sekä kapitalismin ja vapaan markkinatalouden. Kuitenkin vapaa kilpailu ei olennainen osa kapitalismin vaan 'vapaiden markkinoiden'. Tämä johtuu siitä, että kapitalismi, pääomanomistajat on paljon valta-asemaa tuotantovälineitä ja sellaisenaan voi tuottaa epäoikeudenmukaista vaikutusta.On perustiedot että maa, työ ja pääoma suurelta osin katsottiin klassiset elementit tuotantoa, mutta kasvu teollisen ajan, että on tärkeää pääomaa tuli iso ratkaiseva tekijä tuotannossa, koska teollista pääomaa antoi paremman tuottavuuden. Se oli siis pelättävissä, että väistämättä, pääomanomistajat tulee niin voimakkaita, että ne voisivat hyötyä kohtuuttomien vaihto ehdot ne asettavat.

Vapaat markkinat eivät määrittele kapitalismia, vaikka ne ovat olennainen osa sitä. Koska siellä 's vähän tai ei ollenkaan vaikutusta vapaan markkinatalouden, pääoma käytetään optimaaliseen käyttöön. Kun vuonna kapitalismi, vapaiden markkinoiden määrittää hinnan. Pitoisuus pääoman ja tuotantovälineiden kourallinen henkilöitä tai yrityksiä vääristää tarjonta vapaiden markkinoiden malli.

Yhteenveto
Vapailla markkinoilla koskee lähinnä runsaasti vaihto taas kapitalismi nojaa enemmän vaurastumista.
Vapaat markkinat ovat keskeinen osa kapitalismin vaikka ne eivät täysin määritellä, mitä kapitalismi on.