Ero Osa-aikainen ja rento TyönOsa-aikainen vs Casual Työn

Osa-aikainen ja rento työt ovat kahdenlaisia ​​tehtäväluokituksia. Molemmat tarjoavat monet yritykset, yleensä opiskelijoiden tai valmistuneiden keinona ansaita rahaa.

Molemmat osa-aikaisesti ja rento työpaikkoja tarjoavat samat edut, jotka tarjoavat työkokemusta ja alan tuntemusta. On kuitenkin olemassa monia eroja kahden luokituksia.

Osa-aikaista työtä on kuin kokopäiväistä työtä monin tavoin. Osallistuvien ovat säännöllisiä työntekijöitä säännöllisesti aikatauluja. He työskentelevät usein alle 40 tuntia (vastaa täyden työviikon). Toisaalta, ihmiset rento työpaikkoja on yhteensä valvoa niiden tuntia ja työaikaa. Tämä tarkoittaa, että he voivat työskennellä tunnin tai yli 12 tuntia, jotta työn valmistumista.

Osa-aikaiset työntekijät tunnistetaan yritys tai organisaatio ja on sitova sopimus työnantajan tai yrityksen. Sopimus asettaa säännöllisesti tilan osa aikatyötä. Rento työpaikkoja, työntekijöiden ja työnantajien ei tarvitse olla tai allekirjoitettava virallinen asiakirja, jossa sopimuksen osapuolten välillä. Lisäksi rento työt ovat usein väliaikaisia ​​ja ei ole taattu.Asiakirjoja, kuten irtisanominen tai Certificate of Employment ovat olemattomat rento työpaikkoja. Kompensoimiseksi, rento työ työntekijät voivat saada suosituksen työ- tai pyytää entisen työnantajien merkin viite. Rento työt usein ole asiakirjoja ajaksi työn.

Toinen ero on työsuhde-etuuksia. Osa-aikaiset työntekijät voivat saada hyötyjä muodossa lehdet, bonuksia ja muita etuja tarjoamia yritys. Rento työt eivät tarjoa etuja, syrjään työajan joustavuudesta.
Osa aikainen työ on laillisesti tunnustettu ja virallinen työn luokittelussa. Rento työpaikkoja, vaikka niitä ei ole laillisesti tunnustettu, on olemassa.
Sekä osa aikaa ja rento työt voidaan edetä kokopäivätyössä. Kuitenkin osa aikatyö voi helpommin kehittyä koko ajan asennossa tai edistäminen. Rento työt voidaan johtaa myös sama tilanne, mutta enemmän huomiota työ- suhdetta työnantajan ja työntekijän.

Yhteenveto:

Osa-aikaista työtä on kuin koko ajan työtä. Osa-aikaista työtä kuuluu sopimus, joka tarjoaa työpaikkojen pysyvyyttä, ja säännöllinen työaika tai aikataulu. Toisaalta, rento työt eivät tunnin rajoituksia tai laajennuksia.

Työllisyystilanne edut koko ajan työntekijä voidaan laajentaa osa-aikaisesti henkilö. Edut voivat olla sairaslomalla, vuosilomat ja bonukset. Irtisanomiskirjeen tai Certificate of Employment voidaan antaa pyynnöstä työntekijän. Ei ole tällaisia ​​etuja työskenteleville satunnaisia ​​töitä. Lisäksi ei ole virallisia asiakirjoja.

Rento työ ei ole virallinen työn luokittelussa. Kuitenkin se on olemassa, ja työntekijöitä, jotka työskentelevät niin rento työskentelevät tavallisesti tunti- tai päivittäin.