Ero Oy ja Pvt LtdLtd vs Pvt Ltd

Ltd viittaa osakeyhtiöksi ja Pvt Ltd viittaa yksityinen osakeyhtiö.

Yritys on nimeltään yksityinen rajoitettu, kun kaikki sen osakkeet ovat yksityisessä omistuksessa. Pvt Ltd Yritys omistaa joukko promoottoreita. Toisaalta, osakkeet julkinen osakeyhtiö ovat kaikille avoimia. Yhtiö ei ole harvoille promoottorien mutta julkinen omistaa sen.

Myös ero Osakkeenomistajien määrä on kahdenlaisia ​​yrityksiä. Private Limited yritysten vähimmäismäärä osakkeenomistajien olisi kaksi ja enintään 50. Toisaalta, vähimmäismäärä osakkeenomistajien Public Ltd Company on seitsemän eikä ole mitään rajaa enimmäismäärä osakkeenomistajia.

Puhuttaessa osaketta, voidaan vapaasti siirtää osakeyhtiö ottaa huomioon, että ei ole mahdollista yksityinen osakeyhtiö on. Jos koskaan osakkeita Pvt Ltd yhtiö on siirrettävä, suostumus osakkeenomistajien on etsittävä. Pvt Ltd Yhtiö ei voi tarjota yleisölle sen osakkeita. Päinvastoin, Ltd yritykset voivat tarjota yleisölle kautta mainoksia.

Osakkeet osakeyhtiö on lueteltu pörssissä taas se ei ole, kun kyseessä on Private Limited Company. Tämä tarkoittaa, että kaupankäynti tapahtuu kanssa Ltd yhtiön pörssiin ja mitään tällaista tapahtuu kanssa Pvt Ltd yritys.

Yksityinen osakeyhtiö on kumppanuus, silloin kun sillä osakeyhtiö on täysimittainen juridinen henkilö.Julkinen Osakeyhtiöt tulevat tiukat säännöt ja vaatimukset. Toisaalta, ei tällaisia ​​tiukkoja sääntöjä tai vaatimuksia sovelletaan yksityisen osakeyhtiön.

Yhteenveto

1. yhtiön nimi on yksityisiä rajallinen, kun kaikki sen osuudet ovat yksityisessä omistuksessa, kun osakkeita osakeyhtiö ovat kaikille avoimia.

2. Pvt Ltd Yritys omistaa joukko promoottoreita. Toisaalta, osakeyhtiö ei ole harvoille promoottorien, mutta se on julkinen, joka omistaa sen.

3. Private Limited yritysten vähimmäismäärä osakkeenomistajien olisi kaksi ja enintään 50. Toisaalta, vähimmäismäärä osakkeenomistajien Public Ltd Company on seitsemän eikä ole mitään rajaa enimmäismäärä osakkeenomistajia.