Ero HCM ja HRMSHCM vs HRMS

'HCM' tarkoittaa 'Human Capital Management', kun taas 'HRMS' tarkoittaa 'Human Resource Management Systems.'

On monia yhtäläisyyksiä Human Capital Management ja Human Resource Management Systems. Tärkeintä on, että molemmat käsittelevät Human Resource osasto, joka on erikoistunut toimisto yrityksen tai yrityksen, joka käsittelee työvoiman tai työntekijät ja kaikki siihen liittyvät kysymykset ja huolenaiheet, kuten työllisyys, rekrytointi, suunta, koulutus ja kehitys, palkka- ja hyödyt, suorituskyvyn arviointi ja analysointi sekä muut työhön liittyvät palvelut työntekijöille.

Koska työvoima tai henkilöstön katsotaan olevan paras omaisuus liiketoimintaa tai yrityksen, paljon huomiota ja vaivaa on kulutettu, jotta työntekijöiden noudatettava, jotta palauttaa hyvää palvelua tai suorittaa paremmin työssään. Siinä käsitellään myös työntekijöille ja niiden mahdollinen yritykselle.

Human Capital Management voi viitata myös ohjelma, joka on pohjimmiltaan Human Resource Management Systems pohjimmiltaan. Suurin ero Human Capital Management ja Human Resource Management Systems on määritelmä molempien käsitteitä. Vaikka Human Capital Management on epäselvä merkitys, se on liittynyt termejä kuten organisaation johto, henkilöstöhallinnon, ja henkilöstö muutoksen johtaminen. Se on myös huolissaan kehitystä työntekijöiden ja kaikki siihen liittyvät työt asioita, jotka vaikuttavat yhtiön 'strategisia ja operatiivisia tavoitteita.

Human Capital Management voidaan myös pitää strategista lähestymistapaa, joka sisältää kaikki käytännöt, prosessit ja järjestelmät, joita käytetään ihmisten johtamisen ja kehittämisen. Jotkut ovat jopa luokiteltu sen seuraavasti:

johtamiskäytännöt
työntekijän sitoutuminen
Tieto saavutettavuus
työ optimointi
Oppiminen kapasiteetti

Toisaalta, Human Resource Management Systems 'määritelmä on hyvin erityinen. Se on tietokoneohjelmisto ja ohjelma sovellus, joka integroi ja yhdistää toimintoja ja toimintatapoja henkilöstöhallinnon osastolle tietotekniikkaa. Tällaisella ohjelma, yritys voi luoda tietokannan, joka sisältää kaikki tiedot työntekijöiden ja muiden työhön liittyvistä asioista.Edut Tämän sovelluksen tai ohjelma sisältää:

Vähentämällä työmäärää sekä paperityö osasto.
Lisäävät työn tehokkuutta.
Helppous ja helppoa tiedonhakuun.
Otetaan standardointi kannalta kategoriasta 's tehokkuutta.
Järjestelmäalakattoversioihin, integroitu ja keskitetty tietojärjestelmä.

Human Resource Management Systems käyttää moduuleja osoittamaan toimintaan Human Resource osasto kuten palkanlaskennan, aikaa ja työvoimaa hallinta, hyöty hallinnon, henkilöstöhallinnon, ja toiset.

Järjestelmät ovat erinomainen tapa pienille ja keskisuurille yrityksille analysoida ja luoda mahdollisuuksia työntekijöilleen sekä Human Resource Department toimintoja, että jokainen yritys tarvitsee. Koska jotkut pienyritysten puuttuvat niiden ihmisten ja työvoiman henkilöstöosasto on usein hylätty tai laiminlyöty. Tämä tilanne johtaa usein huono ihmisten johtamisen ja pilata yrityksen. Kanssa HRMS, että skenaario voidaan välttää käyttämällä osasto vähemmän kustannuksia ja samat tulokset kuin iso yritys.

Yhteenveto:

1. Human Capital Management on epäselvä merkitys, mutta monet järjestöt taas Human Resource Management Systems on selvä merkitys.
2. Human Capital Management on enemmän lähestymistapa ja strategia verrattuna Human Resource Management Systems, joka on erityinen työkalu Human Capital Management.
3. Human Capital Management voi viitata lähestymistapaan ja työkalun (joka on myös tietokoneohjelma, kuten HRMS) samalla Human Resource Management Systems viittaa vain työkalua käytetään.
4. Human Capital Management on suurempi ja enemmän mukana kaikessa Human Resource verrattuna Human Resource Management Systems.