Ero Group ja TeamRyhmä vs Team

Team ja ryhmä ovat sanoja, joita käytetään samassa merkityksessä, mutta tosiasia on, ne ovat erilaisia.

Team ja ryhmä voi viitata klusterin ihmisiä. Vahvuus joukkueen riippuu pääasiassa yhteistä tavoitetta välisen yhteyden yksilöiden, kun taas ryhmä 'vahvuus riippuu pääasiassa halusta kunkin yksittäisen suorittamaan mukaan johtaja.

Se on helpompi kehittää ryhmä. Esimerkiksi klusterin kirjanpitäjät voidaan ryhmitellä mukaan vuosien kokemus tai asiantuntemusta, sukupuoli, ikä ja muut tekijät. Päinvastoin, se on vaikea muodostaa joukkue. Tämä johtuu siitä, että jäsenet ryhmässä valitaan yksityishenkilöinä eikä per yksi yhtenäiseltä.

Ryhmä voi käyttää monista tekijöistä, kuten keskusteluja, paine, argumentointi ja muita keinoja tuoda esiin kykyjä jäsenenä yhteinen tavoite. Mutta ryhmän jäseninä käyttää omaa yksittäisiä kykyjä kattavan tuloksen.

Jotka muodostavat ryhmän vie vähemmän aikaa verrattuna muodostavat tiimin. Tämä johtuu ryhmässä yhteisiä yksilöiden toimii aktiivisesti ja tämä yhtäläisyys ei näy jäsenten kesken ryhmässä.Vaikka se seikka, tiimin jäsen voi haitata yleistä suorituskykyä joukkueen puuttuminen ryhmän jäsen ei todennäköisesti ole mitään vaikutusta ryhmää kokonaisuudessaan.

Toisin kuin jäsenet ryhmässä, ryhmässä, jäsenet menevät kohti johtaja 's komentoa.

Yhteenveto

1. Vahvuus joukkueen riippuu pääasiassa yhteistä tavoitetta välisen yhteyden yksilöiden, kun taas ryhmä 'vahvuus riippuu pääasiassa halusta kunkin yksittäisen suorittamaan mukaan johtaja.
2. Se on helpompi muodostaa ryhmän. Päinvastoin, se on vaikea muodostaa joukkue. Tämä johtuu siitä, että jäsenet ryhmässä valitaan yksityishenkilöinä eikä per yksi yhtenäiseltä.
3. Toisin kuin jäsenet ryhmässä, on tarpeen, että jäsenet menevät kohti johtaja 'käskystä ryhmässä.
4. Muodostavat ryhmä vie vähemmän aikaa verrattuna muodostavat tiimin.
5. ryhmä, yhteisiä yksilöiden toimii aktiivisesti ja tämä yhtäläisyys ei näy jäsenten kesken ryhmässä.