Ero Mainonta ja julkisuusMainonta vs Julkisuus

Jotkut tuotteet näkyvät markkinoilla vasta vähän aikaa ja sitten kukaan kuule mitään niitä enää. Jotkut ovat olleet markkinoilla jo vuosia, nykyiset koska ennen yksi on syntynyt. Jotta yritys onnistuisi, se tarvitsee edistää sen nimen ja tuotteita siten, että ihmiset tulevat tietoisiksi niistä. Jotkut yritykset saavutti suosiota ja menestystä, että ne ovat nyt nauttia läpi vuoden kovan työn ja jatkuva käyttö mainonnassa ja julkisuutta mainostaa tuotteitaan ja nimi.

Mainonta on viestinnän väline, jota käytetään vakuuttaa katsojille, kuuntelijoiden tai lukijat tehdä jotakin tuotetta, idea tai palvelun. Se on suunniteltu vaikuttaa myönteisesti ihmisiä holhota tuotteen tai palvelun.

Se on yleensä maksettu ilmoitus tai edistäminen houkutella ihmisiä huomata ja holhota yritys 's tuote käyttämällä eri välineisiin, kuten radio, televisio, sanomalehdet, aikakauslehdet, kautta lehtisiä, ja Internet.

Kun yritys päättää olla mainos sijoitetaan tiettyyn julkaisussa, TV tai radio, määrittelee kuinka se esitetään keskipitkän joka kuljettaa sitä. Se voidaan määrittää koko, laajuus ja sisältö mainos sisältää sen tuote. Koska se on maksettu edistäminen, asiakkaat pitävät mainoksia kuin kyseenalainen. Se sisältää vain ne tiedot, jotka määrittelemä yhtiön, joka on tarkoitus olla hyötyä sen ja ei palautetta asiakkailta, jotka ovat yrittäneet sitä.Julkisuus, toisaalta, on edistää ja hoitaa julkista 's vaikutelman kohti aihe. Se on prosessi, jossa luodaan uutisia sponsoroinnin välityksellä, näyttelyissä, lavastus keskustelun järjestäminen kierros liiketoiminnan, ja keksimällä ja esittämällä palkinnon. kautta osallistumista tähän toimintaan, kyseinen henkilö tai yritys 's nimi on laajalti mainittu mediassa ja houkutella huomiota ihmisiä yksittäisten tai kuluttajille yrityksen' s tuotteita ja palveluja.

Julkisuus on yleensä palkaton edistäminen, vaikka pienin kustannuksin on syntynyt varten käytettävien materiaalien julkisuutta. Koska kuitenkin on palkatonta, henkilö tai yritys ei valvo, miten ohjelma esitetään, mikäli se vapautuu ollenkaan. Koska se on esillä lehden tai sanomalehden, yrityksen 'nimi ja tuotteet mainitsivat kirjailija tai toimittaja, kuluttajat pitävät niitä positiivista palautetta tuotteesta ja yritys. Ihmiset uskovat tuotetta, jos joku muu puhuu siitä.

Yhteenveto:

1. mainos on viestintäväline, jota käytetään tekemään ihmiset holhota tuote, kun julkisuus on viestintäväline, joka hallinnoi ihmiset 's vaikutelmia noin aihe.
2. mainos on maksettu edistäminen, kun julkisuus on vapaa; henkilö tai yritys tarvitsee vain käyttää varoja tarvittavien materiaalien.
3. mainos, yritys voi sanella, miten tietoja on esitetty sisältö mukaan lukien, kun taas julkisuutta, yhtiö ei valvo, miten se näkyy, jos ollenkaan.