Ero HR Management ja henkilöstöhallintoHR Management vs henkilöstöhallinto

Vaikka kaivaa eroa Human Resources Management ja henkilöstöhallinto, olet todennäköisesti menossa saada hyvin eriäviä näkemyksiä, riippuen siitä, mikä alalla asiantuntijoiden kyseenalaistat. Vaikka jotkut vahvasti vakuuttavat, että ei ole mitään eroa näiden kahden välillä, toiset tunnistavat varianssi, mutta silti tunnustaa erehtymättömän yhtäläisyyksiä. Tavanomaisia ​​ilmauksia kuitenkin olemassa 's yleinen taipumus käyttää termejä samassa merkityksessä.

Ero, kun myönsi, välillä HR ja henkilöstö, kuvataan usein filosofinen. Henkilöstöhallinto kattaa enemmän hallinnollisia tieteenalojen palkanlaskennan asioista, työoikeuden noudattaminen ja kaikki muut siihen liittyvät tehtävät. Toisaalta, HR on enemmän huolissaan hallintaan työvoiman, koska tämä on yksi tärkeimmistä resursseja ajaa day-to-day toimintaa yrityksen; joten sen menestys.

Aina kun tehdään ero Human Resources ja Henkilöstöhallinto, Human Resources on aina edustettuna laajempaan määrin kuin Henkilöstöhallinto. Human Resources, sanotaan, ilmentää ja laatii tehtävien Henkilöstöhallinto, ja samaan aikaan, luo ja kehittää ryhmiä työntekijöiden etu yritykselle. Yksi HR 'ensisijaisena tavoitteena on tarjota sopiva ympäristö työntekijöille täysin hyödyntää taitojaan, ja työskennellä mahdollisimman tehokkaasti tasoilla.

Tehtävät, jotka ovat hyvin saman Henkilöstöhallinto, kuuluvat perinteiset, rutiini tehtäviä; Näin se kuvataan yleensä reaktiivisia, eli vain vastaamalla vaatimuksiin kun niitä syntyy. Henkilöresurssit, toisaalta, on jatkuvaa innovaatiota ja strategizing hallita yrityksen 's työvoimaa tehokkaammin. Sen vuoksi katsotaan yleensä ennakoivasti. There' s jatkuvaa kehittämisen tukeminen, toimintojen ja taitojen arvioinnin, s joiden kaikkien tavoitteena on parantaa yrityksen 's työvoimaa.Vaikka Henkilöstöhallinto on usein ei katsota vaikuttaa organisaatio, HR pidetään yleisesti olennaisena osana organisaation toimintoja. Henkilöstöhallinto tehtäviä yksin verkkotunnus henkilöstöosaston. Kuitenkin mitä tulee HR, suurin osa yhtiön 's ylimmän tason työntekijät (johtaja) ovat jotenkin mukana, ja keskeinen tavoite voi olla kytkeytymään johtajien taitojen kehittämiseen prosessien loppuunsaattamiseksi tarvittavat henkilöstöön liittyviä tehtäviä.

Suorituskykyä koskevien, motivaation ja palkintoja, Henkilöstöhallinto tyypillisesti pyrkii palkita ja motivoida työntekijöitä palkkoja, bonuksia, korvaukset ja standardi palkallinen vuosiloma, jotta voidaan määritellä työntekijöiden tyytyväisyyttä. HR, ensisijainen motiiveja nähdään työn luovuus, työryhmien ja tehokkaita strategioita vastaamaan haasteisiin.

Yhteenveto:
Henkilöstöhallinto on enemmän huolissaan palkanlaskennan ja vastaavia tehtäviä, kun taas HR koskee yleistä hallinnointia yrityksen 's työvoimaa.
Henkilökunta tehtävät ovat reaktiivisia, kun taas HR tehtävät ovat yleensä ennakoivia, ja jatkuva.