Ero Nimellinen BKT ja BKT:Nimellinen BKT vs Kokonaistuotannon

Ensinnäkin termi yltäneet bruttokansantuotetta, ja se on määritelty kustannukset kaikki palvelut ja tavarat, jotka ovat saatavilla maassa. Nimellinen BKT ilmaisee nykyisen ajan hinnat tyyppisiä palveluja saatavilla, ja tuotettujen tavaroiden, kun taas, Kokonaistuotannon osoittaa kustannukset mukaan eri perusvuosia. Kasvu Kotimaan Tuote on määrä -palvelut että lopputuotteet, siis jos on BKT: n kasvusta, se ei välttämättä tarkoita, että siellä on myös kasvua tuottamista palveluista ja tuotteista.

Bruttokansantuote mitataan nykyisessä dollaria, mikä viittaa vuoteen, jossa palvelut ja tavarat tuotetaan. Tämä osoittaa Nimellinen BKT, koska nykyinen dollaria voi myös määritetty nimellinen dollaria. Kokonaistuotanto on arvio kansallisesta tuotannosta, mutta osuus inflaation samoin. Inflaatio tarkoittaa hintojen nousu tavaroiden vuosittain, ja on makrotaloudellinen mittari rakenteen taloudessa. Inflaatio osoittaa tulot tilan taloudessa.

Laskukaava Kokonaistuotanto on: Nimellinen BKT / GDP deflaattori x 100. Kokonaistuotannon laskenta vuodelle on sama kuin määrätystä määrästä Nimellinen BKT, tästä ilmoitetaan hintatason perusvuoden. Tämä osoittaa kasvua BKT, prosentteina, ja joka on tottunut ottamaan inflaatio. Kokonaistuotanto keskittyy hintojen muutokset ja inflaatio, joka esiintyy ympäri vuoden. Koko populaation voi vaikuttaa Kokonaistuotannon. On havaittu, että teollisuuden monissa maissa ovat kasvaneet nopeasti johtuen kotimaan BKT.

Tilastollinen analyysi on osoittanut laajempaa näkymät kasvun taloudelliset edellytykset, ja kasvu on ollut vielä selvemmin viime vuosina. Siksi jatkuva muutos liike strategiat ja suunnitelmat tarvitaan. Basic kasvu on nähty E \u0026 amp; M teollisuudelle, vaikka esillä oleva rahoituskriisi on johtanut hidastuminen tällä teollisuuden 8. 0 prosenttia. Tämä johtuu yleisestä lasku markkinoilla toimintaa, mutta kasvun ennustetaan uudelleen lähiaikoina. E \u0026 amp; M teollisuuden aloja ovat televisio, elokuvat, Print ja Media, Radio mainonta, animaatio, peli- ja VFX teollisuuden ja Internet Advertising teollisuudelle.On tärkeää laskea bruttokansantuotteeseen vuosittain kaikentyyppisten merkittäviä aloja, kuten valtion menoja, julkinen kulutus, viennin ja tuonnin, ja sijoitukset, jotka syntyvät.

Perus laskentakaava on: BKT = C + G + I + NX.
'C' '' Viittaa kaikentyyppisiin kulutuksen tai yksityistä kulutusta, joka tapahtuu maan sisällä 'talous.
'G' '' Tämä tarkoittaa määriä julkisia menoja.
'I' '' Viittaa investointeihin yrityksiä.
'NX' '' Tämä tarkoittaa nettovienti maan, mukaan lukien vienti ja tuonti.

Yhteenveto: Tärkeimmät erot BKT, ja BKT: n on:

1. Nimellinen BKT edustaa nykyhinnoin kaikenlaisten palvelujen ja tuotettujen tavaroiden.