Ero Franchising ja LicensingFranchising vs Licensing

Jokainen tietää franchising ja lisensointi. Kuitenkin jotkut ihmiset edelleen sitä mieltä, että franchising ja lisensointi ovat lähes samat ja ei ole erityistä eroa. Mutta tämä ei pidä paikkaansa, koska franchising on täysin erilainen lisensoinnin.

Franchising, franchise annetaan oikeus näyttää saman merkin logo, tavaramerkki, nimi ja kuva kuin emoyhtiö. Lisensioinnissa luvanhaltija ei ole mitään oikeutta tuotemerkki, tavaramerkki, nimi ja kuva.

Vuonna Franchising on aina läheinen yhteys tai sidos luvakkeensaajaa ja franchiser. On hyvässä suhde luvakkeensaajaa ja franchiser. Voidaan myös sanoa, että franchising on vain laajennettu osa emoyhtiö. Franchising, luvakkeenantajan tarjoaa koulutusta ja tukea myös franchiseottajan. Vuonna Franchising, franchiser voi olla taso valvoa palveluja ja tuotteita. Lisäksi franchise saa alueelliset oikeudet tuotteisiin.

Toisin kuin franchising, ei ole kiinteä yhteys tai sidos lisensointi. Tämä johtuu siitä, että luvanhaltija ei käytä yrityksen 's tuotenimi, logo tai muusta. Ne toimivat omana kokonaisuutenaan ja eivät käyttäydy osana emoyhtiötä. Luvanhaltija ei ole mitään alueyhteisölle ja sellaisena emoyhtiö myös syöttää toimintaa niiden alueilla. verrattuna Franchisee luvanhaltijan ei nt saa koulutusta tai tukea emoyhtiöltä.

Kun puhutaan maksu, lisensointi kustannus on pienempi, verrattuna franchising kustannuksia. Lisäksi toimiluvanhaltijan maksamaan joitakin lisenssimaksun luvakkeenantajaa aina kauppaa käydään.Missä lisensointi on vain yksinkertainen sopimuksen tai että lisenssinsaaja ja lisenssinhaltijan luvan, franchising koskee arvopapereita lain ja muiden oikeudellisten muodollisuuksien.

Mikäli vapauden, lisenssinhaltijan on enemmän vapautta osalta liiketoiminnan. Luvanhaltija on kaikki vapaus osalta markkinointi ja myynti tuotteen. Sen sijaan franchiser on valvoa markkinoinnin, myynnin ja palvelut.

Yhteenveto

1. franchising, franchise annetaan oikeus näyttää saman merkin logo, tavaramerkki, nimi ja kuva kuin emoyhtiö. Lisensioinnissa luvanhaltija ei ole mitään oikeutta tuotemerkki, tavaramerkki, nimi ja kuva.
2. Franchising on aina läheinen yhteys tai sidos luvakkeensaajaa ja franchiser. Mutta tämä sidos on poissa lisensointi.