Ero Management and Business Administration astettaJohdon vs Business Administration Astetta

Ei voi olla paljon sekaannus 'hallinnon' ja 'hallinta' yritysten. Käytännön liike-elämän, ne ovat hyvin samankaltaisia, ja yleensä samat tehtävät ja vastuut. Monet voivat ajatella, että hallinto on enemmän paperin työntää ja toimistotyö, kun johto on enemmän auktoriteetti ja päätöksentekoa. Kuitenkin, jos selkeästi määritelty tietyn yrityksen, liikkeenjohto ja hallinto ovat yleensä samat.

Ammattilaiset hallinta ovat elintärkeitä tahansa yrityksen tai organisaation. Nämä johtajat ovat vedota luoda ja toteuttaa politiikkaa, sekä strategiat. Lisäksi niiden odotetaan auttaa ihmisiä mukana järjestämässä, toimivat yhteisen päämäärän, tehokkaimmalla mahdollisella tavalla. Nämä ammattilaiset ovat tutkineet hallinta koulutusohjelmat, jotka ovat auttaneet heitä tulemaan tehokkaat johtajat.

Johdon koulutusohjelmassa valmistella henkilöitä suunnittelusta, hallinnoinnista, organisoinnista, ja käynnissä olennaiset menettelyt ja tehtävät järjestäytyneiden elinten, kuten yhtiöiden tai yritysten välillä. Kursseja myös monia seikkoja, jotka ovat elintärkeitä liiketoimintaa, kuten viestintä, tuotanto, logistiikka ja hankinta, määrällisiä menetelmiä kirjanpito, hallinnollisia käytäntöjä, päätöksenteko, markkinointi, tietojärjestelmät, ja henkilöstöhallinto, ja niin edelleen. Lisäksi ne käsittelevät työvoiman koulutus.

Aste hioo henkilöä lähtötason johtotehtävissä, kuten ohjaaja, apulaisjohtaja, ryhmänjohtaja, projektipäällikkö, tai toimistopäällikkö. Alueet tai työelämän aloilla on laaja, kuten voi työskennellä mainonta, rahoitus, etuudet hallinto, vakuutukset, henkilöresurssit, tukku- ja vähittäismyynti, viestintä, ja kuljetus.

Tutkinnon Business Administration, toisaalta, altistaa opiskelijat valikoima pääaineet. Se mahdollistaa myös opiskelijoiden keskittyä erityinen akateemisen alueella. Ne pääaineet yleensä: Business laki ja etiikka, kirjanpito, rahoituksen, talouden, markkinoinnin, johdon tietojärjestelmät, organisaation käyttäytymistä ja hallinta, toiminnanohjaus, strategisen johtamisen ja toiminnan tutkimukseen.

Näennäisesti, vaikka erikoistunut aiheita Administration kurssit ovat hyvin samanlaisia ​​kuin Management. Mahdollisen työpaikat ja tehtävät ovat melko samat kuin hyvin. Business Administration koulutusohjelmissa opiskelijat voivat tulla asiantuntijoita kirjanpidon, rahoitus, yrittäjyys, hallinto, markkinointi, yritysten atk sovelluksia, ja liiketalouden.Jos on eroa kaksi astetta, se on laajempi of Business hallinto, sillä se koskee itse johdon kanssa ja suorituskykyä yrityksen toiminnan. Business Administration on eri osastot, kuten kirjanpito, markkinointi, hallinto ja rahoitus.

Yhteenveto:

1. Business Administration astetta ovat yleensä laajempi, ja johto voidaan pitää osana laajaa mittakaavassa.

2. Alan hallinto astetta tarjota tasapainoinen yhdistelmä kirjoitusvirhe, toimintojen ja johtamistaidot, kun taas Management astetta, vaikka niillä on näkökohtia toimisto- ja toiminnan aiheita ovat lisää henkilöstöhallinto ja henkilöstön toimintaa.