Ero ABC ja perinteinen CostingABC vs Perinteiset Costing

Ero ABC tai Toimintolaskenta ja TCA tai perinteinen kustannuslaskenta on, että ABC on monimutkainen taas TCA on yksinkertainen.

ABC-järjestelmä alkoi vuonna 1981 kun taas TCA menetelmiä suunniteltu ja kehitetty välillä 1870 1920. Vuonna TCA järjestelmässä, kustannukset esineitä ja käyttää resursseja tarvitaan arvioimaan kustannukset taas ABC järjestelmä kustannus on riippuvainen toimintaa käytetty cost esineitä.

Toimintolaskenta on tarkka ja parempana kuin TCA kustannusten hallintajärjestelmä. ABC menetelmä kustannusten hallintajärjestelmä on hyväksytty, kun yleiskustannukset yrityksen ovat korkeat ja on olemassa paljon muut tuotteet. Epätarkkuus tai virheet ovat kaikkein ei-toivottuja ja ei-toivottuja, koska kilpailukykyisin hinnoin asettamat kilpailijoita markkinoilla. Tämän takia raskas ja kova kilpailu, erittäin luotettava ja tarkka menetelmä tarvitaan kustannusten hallintaan.

TCA tai perinteinen kustannuslaskenta käyttää yhden yläpuolella allas ja ei osaa laskea todellisia kustannuksia. Kustannukset esineet jaetaan satunnaisesti perustuvat työ- tai koneen tunnin jne ABC kustannuslaskentaa sisältää tunnistettavia tuotteita osien tai työn taas TCA mielivaltaisesti kertyy kuluja, palkat, poistot jne.

Pienemmät tavoiteltuja kustannussäästöjä että rakentuvat toimet lasketaan avulla ABC-järjestelmän. ABC järjestelmä on edullinen, koska se auttaa yksinkertaistamaan päätöksenteossa ja se tekee hallintaan kirkastunut ja tavoite suuntautunut. Se auttaa myös arvioimaan esityksiä ja asettaa vaatimuksia, jotka voivat auttaa johtaja käyttää tätä tietoa vertailua varten.

Perinteisessä kustannuslaskentajärjestelmä, yhtiö määrittää tuotantokustannukset kun tuotteet on tuotettu, kun taas kohde tai Activity Based Accounting System, arvo tai tuotteen kustannukset määritetään asiakaspalautteen perusteella ja tasku alue. ABC-järjestelmän avulla yritys selvittää alentaa tai nostaa toiminnan kustannukset napata kuluttajille. ABC-järjestelmä auttaa myös pysymällä mukana kilpailijoiden tinkimättä laadusta ja tuotteiden määrä.Yhteenveto:

1. Perinteinen kustannuslaskenta on vanhentunut taas Activity Based Accounting käytetään useammin eri tavoitteellisesti yrityksiä.

2. ABC menetelmät auttavat yhtiötä tunnistamaan tarpeet pitää tai poistaa tietyn toiminnan lisäarvoa tuotteille.

3. TCA menetelmät keskittyvät sijaan rakenteeseen prosesseja taas ABC menetelmiä keskittyä toimintoja tai menetelmiä eikä rakenteeseen.

4. ABC tarjoaa tarkan kustannuksia, kun TCA kertyy arvot mielivaltaisesti.