Ero Rn ja BsnRN vs BSN
RN on Sairaanhoitaja, ja on terveydenhuollon asiantuntija, joka käyttää hänen oppi hoitotyön käytäntöjä ja prosesseja huolehtia vaikeuksissa henkilö. Sairaanhoitaja on koulutettu ja pätevä hoitamaan potilaita. Associate tutkinto on kaksi vuotta, mutta toisaalta Alempi suorittaminen kestää neljä vuotta. Toisaalta, BSN on Alempi koulutukseltaan Nursing, johon tarvitset saada NCLEX-RN tentti joko BSN tai ADN. Kandidaatin 's tutkinto antaa sinulle enemmän etenemiseksi, jota tarvitaan, jos haluat jatkaa hoitotyön asiantuntija.

Sairaanhoitaja Practice Act päättää soveltamisalaa käytännön sairaanhoitaja, ja tämä päättää jokaisesta tilassa Sairaanhoitaja. Siinä kuvaillaan, linjat, jotka määrittelevät juridiikan ja Sairaanhoitaja, ja erilaisia ​​tehtäviä, että heillä on oikeus suorittaa.
Sairaanhoitajaa toimivat yleensä kuten terveydenhuollon ammattilaisille, jotka hoitavat potilaita, ja työ elpyminen sairaiden ja ylläpito heidän terveyttään. Heidän roolinsa terveydenhuollon ammattilaiset, RNS hyödyntää prosesseja hoitotyön suunnitteluun, arviointiin, toteuttamiseen, ja laskemalla kiinnitettävä huomiota sairaiden ja loukkaantuneiden. RN 's ovat yleensä laajennettu soveltamisala käytännössä ja kliinisen opetuksen vastakohtana Lisenssi lähihoitajien.Toisaalta, BSN tarkoittaa Bachelor of Science in Nursing (BSN), joka on neljä vuotta korkeakoulututkinto tieteen hoitotyön. Se on palkittu toissijaisten korkeakoulu, tai akkreditoitu koulu, joka tarjoaa samantyyppinen sertifioinnin ja asteen. Henkilö on mahdollista näyttää NCLEX-RN lisensointi tutkimusta ollakseen Sairaanhoitaja, otettuaan jatkotutkinto joko kahden vuoden ohjelma, jonka Associate 's Degree (ADN) tai neljän vuoden hoitotyön ohjelma BSN. BSN junat sairaanhoitajien ammatillinen rooli, yhdessä kurssitöitä hoitotieteen, johtamisen, tutkimus- ja hoitotyön tiedonhallinnan.

Yhteenveto:
RN on Sairaanhoitaja, kun BSN on jatko-ohjelma hoitotyössä.