Ero CMA ja RMACMA vs RMA

Vaikka laissa se 's ei vaadita lääketieteellisen avustajien voidaan varmentaa, suuri osa heistä valitsevat saada sertifioinnin. Tämä johtuu pitkälti siitä, että useimmat työnantajat vaativat jonkinlaista lääketieteellistä avustaja sertifiointi, ja lisätä tähän, suorittamalla erityisiä tehtäviä joissakin valtioissa, kuten piirustus veri ja röntgenkuvat, sinun täytyy olla sertifioinnin. Kelpoisuus lääkintäavustajaa sertifiointi vaaditaan yksi valmistua lääkärin avustajan koulutusohjelman, joka on akkreditoitu joko ABHES tai CAAHEP.

CMA sanoista Certified Medical Assistant, ja on palkittu American Association of Medical Assistants (AAMA). Sertifiointi on uusittava viiden vuoden välein, jotta verrattavissa uuden tiedon / löytöjä.
RMA, toisaalta, tarkoittaa Rekisteröityneet Medical Assistant, ja tämä credential on palkittu AMT (American Medical teknologistit), hyväksymiä kansallinen komitea Sertifointihenkilöstö virastojen.

On olemassa yleinen taipumus joissakin valtioissa ja opastetaan kouluja pitämään CMA kun kultainen standardi lääketieteen assistentin ammatin, ja harvinaisissa tapauksissa, erityisesti hoitolaitosten valituissa valtioissa tunnistaa vain CMA, varsinkin, Etelä-Kaliforniassa. Kuitenkin todellisessa käytännössä tämä ei pidä paikkaansa, koska sekä CMAS ja tuotepalautusvaltuutuksia useimmiten tehdä samanlaisia ​​tehtäviä.

Valtaosa työnantajat kaikkialla Yhdysvalloissa tunnistavat sekä CMA ja RMA tunnistetietoja. Yleensä Tärkein ero on, että yksi ohjelma rekisteröi teitä, kun taas toinen todistaa teitä lääketieteellisiin apulaisopettajaharjoitteluun. Sekä tuotepalautusvaltuutuksia ja CMAS tekevät samanlaisia ​​työtä, joka on suurelta osin auttaa lääkäreitä toimistoissa. Joissakin valtioissa tulla CMA, tarvitsee yhden olla CNA (Certified Nursing Assistant). Kuitenkin Medical Assistant sertifikaatit eivät tee yhtä täyttä sairaanhoitaja.Oikeutettujen RMA
Saadakseen RMA kautta AMT, yksi on oltava hyvä moraalin ja äskettäin valmistunut lääketieteellisen apuohjelma akkreditointimenettelyjen joko ABHES tai CAAHEP. Hakijan edellytetään myös on käytetty niin lääkintäavustajaa vähintään viisi vuotta. Tällöin on läpäistävä sertifiointitestiä, jolle myönnetään todistus.

Oikeutettujen CMA
Se 's samanlainen RMA. Sinun täytyy olla valmiiksi opiskelija tai vastavalmistunut lääketieteellisen avustajan ohjelma akkreditoitu ABHES tai CAAHEP. Sinun on myös läpäistävä tentti ennen myönnetty todistus.

Yhteenveto:
CMA viittaa Certified Medical Assistant, kun RMA on rekisteröity Medical Assistant.
CMA on palkittu AAMA, kun RMA on palkittu AMT.
Tietyt hoitolaitosten erityisesti valtioissa vain tunnistaa CMA, ja taipumus jättää RMA, esimerkiksi Etelä-Kaliforniassa.