Ero Kapitalismi ja EnvironmentalismKapitalismi vs? Ympäristönsuojelu

Maailman väestön ja kuluttajien kysyntä kasvavan hallitsemattomasti eksponentiaalisesti, kaikkein halutuimmista sovintoa kapitalismin ja ekologiasta lähemmäksi ja lähemmäksi mahdottomuus. Yrittäessään puuttua nykyisiin ja kasvava markkinoiden tarpeisiin ja samaan aikaan tehdä maapallon riittävän elinympäristön lähivuosina, tag-of-sota kapitalistien ja ympäristönsuojelijoiden harjoittaa on loputon feat. Se on kuitenkin pohjimmiltaan kyse mitä kapitalismi ja ympäristöliikkeen priorisoida vastaavasti. Joka kahden paremmin edistää ihmisen selviytymisen ja kestävyys? Kapitalismi on luultavasti läsnä talousjärjestelmä on. Se on rakenne, jossa tuotantovälineet ja jakelu ovat yksityisessä omistuksessa ja käytössä voittoa. Kapitalistit ovat yleensä yksityisiä yhteisöjä, jotka tekevät omat päätökset tarjonta, kysyntä, hinta, jakelu, ja investoinnit. On vähän väliintuloa hallituksen niin pitkälle kuin suunta on huolissaan. Tulos jaetaan omistajille, jotka sijoittavat yrityksiin, ja palkka maksetaan työntekijöihin yrityksissä.

Kapitalismi on harkittu järjestelmä sekatalouden säädetyn tärkein keino teollistumisen kaikkialla maailmassa. Muunnoksia, jotka sisältävät Anarkokapitalismi, korporaatiokapitalismi, vanha kaveri kapitalismi, talous kapitalismi, laissez-faire kapitalismi, myöhään kapitalismi, neo-kapitalismi, post-kapitalismi, valtiokapitalismi, valtion monopoli kapitalismi ja technocapitalism. Erilaisia ​​näkökulmia analyysiin kapitalismin syntyneiden vuosien saatossa. On kuitenkin yleisesti yhtä mieltä, että kapitalismi kannustaa talouskasvua entisestään juurruttamaan merkittäviä eroja tulojen ja varallisuuden. Talouskasvu mitataan bruttokansantuotteella (BKT), kapasiteetin käyttöaste tai elintasoa. Kannattaa uskovat, että kasvava BKT (henkeä kohden) on empiirisesti osoitettu kehittävän parempia elintasoa, kuten parempi saatavuus ruoka, asuminen, vaatteet, ja terveydenhuolto. He väittävät myös, että kapitalistisen talouden tarjoaa paljon enemmän mahdollisuuksia yksilöiden nostamaan tuloja uusia ammatteja tai yrityshankkeita kuin muut taloudelliset muotoja. Myönteinen se voi tuntua, kapitalismi on myös saanut paljon kritiikkiä eri näkökulmista. Esimerkiksi ympäristönsuojelijat sitä mieltä, että koska kapitalismi vaatii jatkuvaa talouskasvua, se väistämättä heikentävistä rajallisia luonnonvaroja maapallon, ja muut laajasti käytössä resursseja. Yksi suosituimmista näkökulmia vastakkaiset kapitalismi olisi ympäristöliikkeen.Se on laaja filosofia ja sosiaalinen liike vaalimaan ympäristön säilyttäminen ja parantaminen. Kapitalismi yhdessä teollisen vallankumouksen, syntyi nykyaikaisen ympäristön saastumista. Syntymistä tehtaiden ja kulutuksen valtavat määrät hiiltä ja muiden fossiilisten polttoaineiden aiheutti ennennäkemättömän ilmansaasteita ja suuri määrä teollisuuskemikaali päästöt lisätään kasvavaan kuorma käsittelemättömän ihmisen jätettä. Ympäristönsuojelu kasvoi ulos viihtyisyyden liikkeen, joka oli reaktio teollistumisen kasvu kaupunkien paheneva ilman ja veden pilaantumista, ja ehtyminen arvokkaita resursseja, kuten puita ja maa. Se on monipuolinen tieteellinen, yhteiskunnallinen ja poliittinen liike puoltaa resurssien kestävä hallinta ja suojelu ja palauttaminen luonnonympäristön muutosten kautta julkisen politiikan ja yksittäisten käyttäytymiseen. Sen tunnustetaan ihmiskunnan osallistuja ekosysteemeissä, kampanja keskittyy ekologia, terveys, ja ihmisoikeudet. Se kannattaa luonnonvarojen suojelua ja ekosysteemien vaikuttamalla poliittisen prosessin kautta lobbaus, aktivismia, ja koulutus. Ympäristöjärjestöt edistää luonnon ympäristö ja kestävä hoito resurssejaan muutosten kautta yleiseen järjestykseen tai yksilön käyttäytymistä tukemalla käytäntöjä, kuten havainnoimalla asianmukaisen jätehuollon ja vähäinen käyttö ei-biohajoavia materiaaleja.

Yhteenveto
1) Kapitalismi ja Environmentalism kaksi vastakkaista näkemystä suhteen optimointia luonnonvarojen vastata kuluttajien tarpeisiin.
2) Kapitalismi on voittoa suuntautunut ja pyritään parantamaan elintasoa tarjoamalla paitsi kulutustavaroita vaan sekä työpaikkoja.