Ero PMP ja PMIPMP ja PMI

PMI, lyhenne sanoista voittoa tavoittelematon järjestö Project Management Institute, tarjoaa erilaisia ​​projektinhallinnan liittyvien sertifikaatit. Joista kaksi ovat CAPM ja PMP. Nämä sertifikaatit auttaa ammattilaisia ​​johtajat entistä oikeutettuja ja saada etua jäljellä suhteen ollessa prioriteetti etusija työnantajan. Molemmat saavutetaan viemällä monivalinta--tyyppitarkastukseen.

PMP (Project Management Professional) ja CAPM (Certified Associate Project Management) valtaavat alaa maailmanlaajuisesti aivan erityisesti, että PMI on ISO-valtuutettu organisaatio, joka ei edellytä sinun olla jäsen, jotta voidaan varmentaa. Ainoa saalis, kun 'uudelleen ole PMI jäsen on, että ilmeisesti on maksettava enemmän (noin $ 555), jos haluat saada sertifioitu, kun taas maksavat vain $ 250 (enemmän tai vähemmän) rekisteröityneille PMI jäsenille.

Mitä tulee PMP sertifiointi on todistus myönnetään ammattilaisille, joilla on jo sekä alustavan taidot ja kokemus, mutta hakevat edelleen parantaa tekniikkaa tai taitoja projektinhallinnan. Sen sijaan CAPM on aloitteleville johtajille, jotka halusivat tulla voimavara minkä tahansa hankkeen.

Voidakseen saada PMP sertifiointi, ehdokas on läpäistävä neljän vuoden astetta. Lisäksi edellytetään, että hänellä on riittävästi kokemusta projektinhallinnan kolme vuotta (minimi). Poikkeuksen annetaan niille, jotka eivät ole vielä saanut astetta. Heille on PMP sertifioitu, niillä on oltava vähintään viisi vuotta 'kokemus projektinhallinnasta. Tämä vaatimus ei tunnu paljon ottaen huomioon, että se on yksi eniten kysyntää ja arvostettu (ellei kaikkein tunnustettu ) kaikkien PMI sertifikaatit.Kun sinulla on jo PMP sertifiointi, se ei pääty tähän. Sinulla on todellakin ansaita PDUs tai Professional Development yksikköä, jotta voit säilyttää sertifioinnin. Voit tehdä niin opettamalla muodollista koulutusta, julkaisemalla tekstejä tai artikkeleita, ja jopa täyttämällä täydennyskursseja.

Yhteenveto:

1. PMI on ISO-valtuutettu organisaatio, joka myöntää kansainvälisesti tunnustettu sertifiointien ammattilaisten valtakunnassa projektinhallinnan.
2. PMP on vain yksi sertifikaatit myöntämän PMI. Se on taito parantaminen enemmän kokenut ammattilainen.