Ero järkevää ja kannattavaa 'Toteutettavuus'? vs 'elinkelpoisuus'

Jos aloittavan yrityksen suunnittelu investointi tai aloittamassa hankkeen, on välttämätöntä, että te selvittää, onko se elinkelpoinen tai jopa vain mahdollista, että asiassa. Tietäen toteutettavuutta ja elinkelpoisuutta pyrkimys tai yrityshankettaan auttavat arvioimaan sen kestävyyttä ja hankkeen onnistumiseen tai liiketoimintaa.

Mikä on 'toteutettavuus' ja mitä se aiheuttaa saada toteutettavuustutkimus hankkeen? Samoin mikä on 'kannattavuus' ja miten joku voi määrittää, jos hanke on elinkelpoinen vai ei? Olkaamme määritellä, mitä nämä sanat tarkoittavat ja miten niitä voidaan tehdä.

'Toteutettavuus' on tutkimus, joka tähtää paljastamiseksi vahvuuksia ja heikkouksia olemassa olevan yrityksen tai ehdotetun yrityshankettaan. Siinä otetaan huomioon tarjoamia mahdollisuuksia ympäristöä, sen resurssit, ja myöhemmin menestys hanke. Sen tulee sisältää kuvaus tuotteen tai palvelun, sen historiallinen tausta, toiminnalliset yksityiskohdat, taloudelliset tiedot ja tilinpäätöksen, oikeudellisten ja verotuksellisten vaatimusten ja sen politiikan johdon ja markkinoinnin tutkimusta.

'Elinkelpoisuus' Toisaalta, on tutkimuksen tai tutkimuksen nykyisen liiketoiminnan tai ehdotettu venture 's kestävyyttä. Se määrittää, onko ehdotus olisi hyväksyttävä vai ei. Se kuuluu niiden strategioita siitä, miten liiketoiminnan kasvuun ja viimeksi. Business kasvu on tärkeä näkökohta elinkelpoisuuden. Kuinka kauan liike kestää määräytyy sen elinkelpoisuuden, ja se voidaan nähdä voittojen että liike on tehnyt tietyn ajan. Hyvä voitto tarkoittaa paremmat mahdollisuudet menestykseen yritys.

On olemassa useita erilaisia ​​toteutettavuus:

??? Taloudellinen toteutettavuus, joka käyttää taloudellista analyysiä tai kustannus / hyöty-analyysi, jossa hyödyt verrattuna kustannuksiin.

??? Oikeudellinen toteutettavuus, joka käsittelee lain asettamat vaatimukset.

??? Operatiivinen toteutettavuus, joka käsittelee miten ratkaista ongelmia ja hyödyntämään mahdollisuuksia.??? Aikataulu toteutettavuus, joka käsittelee keston kehitystä ja järjestelmän toteutuminen ja jos aikataulua tai määräaika on toivottavaa.

??? Market ja kiinteistöt toteutettavuus, johon liittyy testaus maantieteellisen sijainnin projektin.

??? Resource toteutettavuus, johon liittyy aikaa asettaa projektin ja tyyppi ja tarvittavien resurssien määrä.

??? Kulttuurinen toteutettavuus, joka tutkii hanke 's vaikutusta paikalliseen kulttuuriin.

??? Taloudellinen toteutettavuus, joka sisältää koko hankkeen kustannuksista, kassavirran ja kannattavuuden.

Yhteenveto:

1. 'toteutettavuus' on tutkimuksen kannattavuuden, vahvuudet ja heikkoudet olemassa olevan yrityksen tai ehdotettu venture kun 'elinkelpoisuutta' on tutkimuksen nykyisten tai ehdotettu business 'kannattavuutta.
2. 'toteutettavuus' käsittelee ympäristömahdollisuudet, historiallisia taustoja, toiminnalliset yksityiskohdat, oikeudellisten ja verotuksellisten vaatimusten, rahoitus- ja tilinpäätöksen, johto- ja markkinatutkimusta politiikkaa. 'Elinkelpoisuus' käsittelee strategiat siitä, miten liike kasvaa ja menestyä.