Ero pääoma ja Capitolpääoma vs Capitol

Pääoma ja Capitol ovat sanoja, jotka voidaan helposti sekoittaa koska on vain ero kirjaimet 'a' ja 'o'. Mutta tosiasia on, että kun 'A' an 'o' käytetään, kaksi sanaa olla eri merkityksiä. Nähdessään sana Capitol, ihmiset saattavat joskus jopa sitä mieltä, että on kirjoitusvirhe.

Katsokaamme merkityksen kaksi sanaa, jotka selkeästi määrittävät eron.

Capitol sanotaan olevan rakennuksen tai rakennuskokonaisuus jossa valtion lainsäätäjä tapaa säännöllisesti. Sana Capitol tarkoitetaan yleensä rakennuksen Washington DC: jossa Yhdysvaltain kongressi kokoontuu. Rakennus sijaitsee Capitol Hill.

Kun tarkastellaan sanan pääomaa, sillä on monia merkityksiä. Sana voi viitata kaupungissa tai jos virallinen hallintokeskus asuu. Se voi viitata myös taloudellisen pääoman jossa kaikki liiketoiminta tapahtuu. Esimerkiksi New Delhi on Intian pääkaupunki, kun taas Mumbai on taloudellisen pääoman Intiassa. .Sana pääoma viittaa myös varallisuuden muodossa kiinteistön tai rahaa, omaisuutta, jota käytetään investoida ja luoda lisää vaurautta, ja varat. Pääoma viittaa myös suuraakkosesta.

Pääoma on monia muita merkitys, kuten kaikkea, ensin ja erinomainen. Kun sanaa käytetään oikeudellisesti, se tarkoittaa kuolemanrangaistus. Se viittaa myös yläosassa sarakkeen tai pilariin.

Yhteenveto

1. Capitol sanotaan olevan rakennuksen tai rakennuskokonaisuus jossa valtion lainsäätäjä tapaa säännöllisesti.
2. Sana Capitol tarkoitetaan yleensä rakennuksen Washington DC: jossa Yhdysvaltain kongressi kokoontuu.
3. Capital viittaa kaupungin tai jos virallinen hallintokeskus asuu. Se voi viitata myös taloudellisen pääoman jossa kaikki liiketoiminta tapahtuu.
4. Kun sanaa käytetään oikeudellisesti, se tarkoittaa kuolemanrangaistus.
5. Capital on myös muita merkityksiä, kuten kaikkea, ensin ja erinomainen.
6. Sana pääoma viittaa myös varallisuuden muodossa kiinteistön tai rahaa, rikkautta, jota käytetään investoida ja luoda lisää vaurautta ja varat.
7. Capital viitataan myös iso kirjain.