Ero Umrah ja HajjUmrah vs Hajj

Uskonnossa, pyhiinvaellus pidetään matkan valaistumisen. Tällä matkalla, yksilö on löytää hengellisen kasvun ja moraalisen edistyksen. Tavallisesti, matka on paikka merkitys yksilön 's uskossa. Henkilö, joka sitoutuu pyhiinvaelluksen kutsutaan pyhiinvaeltaja. Nämä pyhiinvaeltajat matkustaa paikkoihin, jotka on merkitystä heidän uskonsa. Jotkin näistä sivustoista ovat syntymäkoti perustajien, pyhimyksiä, paikoista, joissa ne on saatu ja kuullut heidän soittaa uskonsa, tai paikkoja myös silloin kuoleman rakkaansa tapahtui. paikoissa, että pyhiinvaeltajat käydä eivät rajoitu vaan voi sisältää sivustoja merkittävistä ihmiset uskonsa, sivustot jossa ihmeitä on tapahtunut, jossa jumaluudet ovat eläneet, tai jossa väitetään on henkinen olemus tai valtuudet. Joitakin uskontoja mahdollistaa pyhäkköjä ja temppeleitä, joita käytetään juhlia näitä tapahtumia näiden sivustojen ja anna pyhiinvaeltajia ja harrastajia saavuttaa henkinen etuja, kuten parantuvan.

Yksi esimerkki näistä paikoista on Holy Land. Tämä paikka toimii keskustan painopiste pyhiinvaeltajille Abrahamin uskontojen, jotka sisältävät kristinuskoon. Jotkut historialliset luvut ovat olleet tiedossa ovat tehneet pyhiinvaellusmatkan näitä hengellisiä sivustoja. Aleksanteri Suuri tiedetään suoritetaan pyhiinvaelluksen vuonna 331. Hän meni suuri temppeli Egyptissä ja konsultoi oraakkeli Amon-Ra, egyptiläinen jumala Sun. Alexander halusi jumala tehdä hänelle hänen poikansa, ja hän meni jopa siinä määrin, että laajentuminen valtakuntansa pitoon saada. Hänen pyhiinvaellus pidettiin onnistunut ja jähmettynyt uskonsa jumalallisesta alkuperästä itsestään.

Islamissa pyhiinvaellus koostuu matkustaa Mekkaan jota työkykyiset muslimi. Tämä toiminta tapahtuu ainakin kerran elämässään, jos mahdollista. Tämä pyhiinvaellus, joka tunnetaan Hajj, katsotaan myös olevan yksi viidestä pilarista islamia. Viisi pilaria Islam ovat perussäädöksiin islamissa ja myös uskonsa perustuksena. Tekemällä pyhiinvaellus, he osoittavat sanoo yhteisvastuun ja niiden täydellinen eroaminen Jumalalle tai Allah arabiaksi. Muslimit ovat kerätä samassa paikassa samaan aikaan suorittaa saman rituaaleja.

Hajj perustuu pyhiinvaellus, joka johtuu aika Abraham. Se oli, kun hän jätti vaimonsa Hagar ja hänen poikansa Ismael, molemmat kärsivät janosta. Hagar juoksi edestakaisin rinteiltä löytää vettä. Tuona aikana sanottiin, että enkeli Gabriel, joka tunnetaan myös nimellä Jibral, tuli alas maan päälle ja tuotetun veden Maasta.Paikka tuli tunnetuksi No Zamzam ja paikka suorittaa Umrah, vähäinen pyhiinvaellus joka voidaan ottaa milloin tahansa vuoden. Vuonna Umrah, pyhiinvaeltaja on uudelleen säätää elämää Abraham ja hänen vaimonsa joukolla symbolinen rituaaleja. Pyhiinvaeltajat, kun he juovat vettä, voi myös halutessaan juoda Well of Zamzam. Kahdenlaisia ​​Umrah olemassa: al-Umrat al mufradah, joka on pyhiinvaelluksen riippumaton Hajj, ja Umrat al-tammatu, jossa se suoritetaan Hajj.

Yhteenveto:

1. Pyhiinvaellukselle suoritetaan henkiseen ja moraalisen kasvun; ihmiset, jotka suorittavat näitä kutsutaan pyhiinvaeltajia. Kohteet vaihtelevat uskonnon yksittäisten.
2. Islam, Hajj on pyhiinvaellusmatkan Mekkaan jos ne osoittavat niiden toimittamista Jumalalle. Se on myös yksi viidestä pilarista islamissa, perustukset islamin uskoa.