Ero Libya ja BahraininLibya vs Bahrain

Viime aikoina, Libyan ja Bahrainin ovat olleet uutinen siviiliosaamisen levottomuutta. Molemmat arabimaissa ovat turvautumalla menetelmiin murskata siviili mielenosoituksia. Vaikka molemmat näistä maista ovat yrittäneet tukahduttaa niin agitations, asenne Yhdysvaltojen ja sen liittolaisten on ollut aivan erilainen niiden lähestymistapa näihin maihin.

Vaikka Libya on tullut tavoitteeksi Yhdysvaltojen ja sen liittolaisten, ne ovat sormien läpi vastaaviin kansannousuja Bahrainissa. USA ja liittolaiset ovat tehneet ilmaiskuja vastaan ​​eversti Gaddafi ja hänen kannattajansa Libyassa. Mutta nämä voimat eivät ole suoritettu mitään ilmaiskut vastaan ​​Bahrain jossa samanlaisia ​​agitations tapahtuu. Toimet Bahrainissa oli juuri kritisoitu.

On monia tekijöitä, jotka taustalla tällainen kaksinkertainen asenne. Bahrain on liittolainen Yhdysvaltain pitkään. Yhdysvalloissa on jopa suuri laivastotukikohta Bahrainissa. Lisäksi Bahrain ei ole tullut kohde, koska Saudi-Arabian, joka on lähellä Bahrain.

Libya sijaitsee Maghrebin alueella Pohjois-Afrikassa. Maassa on Välimerelle pohjoiseen, Egypti itään, Tšad ja Nigerissä etelässä, Sudan Kaakkois, ja Tunisian ja Algerian länteen.Bahrain, joka on virallisesti kutsutaan Bahrainin, on saariryhmä 33 saarilla, jotka sijaitsevat lähellä Persianlahdelle. Saudi-Arabia on länteen rajan, ja Qatar sijaitsee Kaakkois rajalla. Kuninkaallisen perheen Al Khalifa ovat hallitsijoita Bahrain.

Yhteenveto:

1. Viime aikoina Libyan ja Bahrainin ovat olleet uutinen siviiliosaamisen levottomuutta.
2. Vaikka sekä Libyan ja Bahrainin ovat yrittäneet tukahduttaa siviili agitations, asenne Yhdysvaltojen ja sen liittolaisten on ollut aivan erilainen niiden lähestymistapa näihin maihin.
3. USA ja liittolaiset ovat tehneet ilmaiskuja vastaan ​​eversti Gaddafi ja hänen kannattajansa Libyassa. Mutta nämä voimat eivät ole suoritettu mitään ilmaiskut vastaan ​​Bahrain jossa samanlaisia ​​agitations tapahtuu.
4. Libya sijaitsee Maghrebin alueella Pohjois-Afrikassa. Maassa on Välimerelle pohjoiseen, Egypti itään, Tšad ja Nigerissä etelässä, Sudan Kaakkois ja Tunisian ja Algerian länteen.