Ero Intian muslimien ja arabien muslimiJohdanto

Huolimatta väittää kuuluvan yhteen yleisen veljeyden tai umma, ainoat asiat yhteinen muslimeista on käyttää sanaa 'Allah' puuttumiseksi Jumalaa olevan seuraajia Profeetta Muhammad [RH] 1 ja hänen opetukset ja käytännöt sekä niiden noudattaminen pyhä kirja Koraani. On paljon eroa Intian muslimien ja arabien muslimeja.

Race

Perus ero näiden kahden on rotu. Intian muslimit ovat jälkeläisiä hindu Arya rotu, jotka ovat erilaisia ​​kuin arabeja kasvonpiirteet, ihon väri, rungon pituus ja kehon kieli. Intian muslimit, jotka ovat menneet työllisyyden Arabian niemimaalla ovat valittaneet rotusyrjintää ja tulla halveksin arabit olevan huonompi.

Kieli

Intian muslimit puhuvat yksi Intian kieliä äidinkielenään riippuen osa Intian he ovat syntyneet. Arabiankieliset muslimien toisaalta puhuu arabian joka on hänen äidinkielensä.

Mekko

Intian muslimien on oma erottuva mekko. Pohjois-Intiassa ne yleensä pukeutuvat löysä pari paita [Kurtha] ja housut [Pyjaman], joka on yleensä väriltään valkoinen. Muslimit valtion Bengalin ja Etelä-Intiassa yleensä käytettävä pitkä suorakaiteen muotoinen värillisellä kankaalla kutsutaan 'Lungi', joka on kiinnitetty vyötärön ja jumittuu alas menettää jopa varvas. Intian musliminaisten Pohjois-Intiassa kulumista version löysä paita ja pyjaman kutsui Kurtha ja salwaar. Joissakin osissa ne myös kuluvat 'Sari' ja 'Lungi' kantavassa arabi muslimi kuluu löysä, nilkka pituus valkoista puuvillaa kaapu yleinen koko Arabian niemimaan taas naiset käyttävät hijab tai verhon päästä varpaisiin kanssa viilto aukko silmille .leviävien

Islam ei ole juuria Intian niemimaalta. Se tuli Intia läpi aaltojen valloitusten islamilaisten armeijoiden välillä 900AD ja 1700AD. Hyökkääjät pakko hindut kääntymään islamiin. Ne, jotka vastustivat lopetettiin ja niiden naisten ja lasten, myytiin orjuuteen. Perustaminen muslimihallinnon yli puolilla Intiaa saattanut kannustaa joitakin hindujen harjoittaa eri ammattia muuntaa saadakseen hyväksi hallitsevan vapautuksen. Vapaaehtoiset muunnokset olivat lähes olemattomat. Arabit Muslimit olivat seuraajia profeetta, joka oli itse arabi, syntynyt Arabian niemimaalla. Islam on alkuperäinen luominen ja arabimaiden muslimeja olivat alkuperäisessä seuraajia hänen opetuksiaan

Historia

Intian muslimien kuuluu seitsemän tuhatta vuotta vanhan Arya [hindujen] sivistyksen perillisiä maailman vanhimmista ja eniten kirjalliset tiedostot lähes kaikista asioista inhimillisen tiedon matematiikasta Architecture filosofian. Ne ovat perillisiä antiikin sanskritin kieli, joka on pisimmällä kaikista ihmisen kielellä ja alkuperäinen lähde niistä. Tietenkin on muslimeja ne on indoktrinoitu hylätä heidän esi-islamilaisen ennen jotenkin epäislamilaisena ja kuuluvat ei-muslimeja tai kafir. Sen kontrastia Arabit tuskin väittää kuuluvan mihinkään Civilization arvoinen. He olivat nomadiarmeijat ihmisiä, jotka eivät koskaan asunut pitkään samassa paikassa luoda mitään pysyvää. He eivät koskaan tiennyt miten kirjoittaa. Heidän ensimmäinen kirja, Koraani, oli lahja 'Allah' kautta annettava profeetta. Arabian niemimaalla on karu maa täynnä kuivaa hiekkaa.

Tulli

Intian muslimit noudattaa tiettyjä tapoja, joita muutoin voidaan pitää epäislamilaisia ​​puhdasoppiset Islam. Tähän kuuluvat sellaiset käytännöt kuin 'Kite Flying', Visiting haudat arvostetun pyhien lauluja ja korvien kelloja jne jotka kaikki kielletty Islam. Toisin arabit seuraa tapoja, jotka ole sallinut Profeetta ja ovat hävittää kaikki esi-islamilaisen käytäntöjä.

Johtopäätös

Kaikki edellä mainitut erot ovat pinnallisia ja ei ole tärkeää. Niin kauan kuin muslimit opetusten seuraamista Profeetta jollainen löytyy Koraanista, Hadith ja Sunna ja on omistettu 'Allah', hän on muslimi, että 'umma'.