Ero Islam ja buddhalaisuusIslam vs Buddhalaisuus

Kun se tulee joitakin suuria uskontojen, monet ihmiset ovat skeptisiä, tai jopa pelkäävät jotain, että he eivät tiedä paljon. Täällä yritämme poistaa joitakin yleisimpiä väärinkäsityksiä kaksi yleisintä maailman uskonnoista: Islam ja buddhalaisuus.

Ensinnäkin, let 's katsomaan mitä islam, uskontona, on kyse. Se' s perustuu uskonnollisen kirjan Koraanin 'an, ja kirjaimellinen merkitys nimi on' esittämisen Jumalalle '. Muslimi, siis , on joku, joka alistaa itsensä Jumalalle.

Perustuen opetuksia islamin uskonto on viisi tehtäviä, jotka Muslimien täytyy harjoitella yhteisössä '' ja tämä on mitä islamilaisen lain pyörii. Islam on hallitseva uskonto Lähi-idässä, joissakin osissa Aasiaa, ja Pohjois-Afrikassa. Indonesia on suurin islamilainen maa maailmassa, jossa noin 13% väestöstä harjoitellaan islamin uskoon. Arabimaat ja ne Intian niemimaalta on myös suuri osa muslimeista.

Entä buddhalaisuus? Missä Islam perustuu Allahin sanat, buddhalaisuus perustuu sanoihin Buddhan tai Siddharta Gautama. Enemmän kuin olla uskonto, buddhalaisuus on filosofia, joka sisältää erilaisia ​​perinteitä, käytäntöjä ja uskomuksia. Jos muslimit ovat Islamin viisi peruspilaria, buddhalaiset uskovat kaksi suurta haarat buddhalaisuus, jotka sisältävät Theravada, tai 'koulu vanhimmat', ja mahayana, joka on 'Suuri Vehicle'. Buddhalaisuus on laajalti harjoiteltu uskonnon Kaakkois-Aasiassa ja Sri Lanka.

Seuraavaksi let 's katsomaan erillisten eroja kaksi uskontoa. Buddhalaisuus ainoastaan ​​käyttöön käsitteen Jumalan myöhemmin oppeihin, kun taas muslimit uskovat Jumalaan tunnetaan Allah. Buddhalaiset uskovat myös, että toimet henkilön riippuvat hänen pelastus '', kun Islam ei usko pelastusta.Buddhalaisuus ei keskity liikaa hyvän ja pahan '', kun Islam pitää Allahin olla luoja, samoin kuin on lähde kaiken hyvän ja pahan. Lopuksi, karma on jotain, buddhalaiset uskovat kun puhutaan iankaikkinen elämä '' kun Islam 's näkemys on, että ikuinen elämä riippuu teoksia henkilön hänen läsnä elämän seuratessasi islamilaista tietä.

Yhteenveto:

1. Islam keskittyy Islamin viisi peruspilaria, kun taas buddhalaisuus on kaksi suurta oksat, jotka sisältävät Theravada ja mahayana.

2. Islam on uskonto, joka pitää Allah Jumalaksi, kun taas buddhalaisuus vain otti käyttöön käsitteen Jumalaa myöhemmin oppeja.