Ero Episkopaalinen ja katolinenEpiskopaalinen vs. katolinen

Episkopaaleja ja katoliset ovat hyvin samankaltaisia ​​ja joskus vaikea erottaa toisiltaan. Kuten useimmat meistä tietävät, katolinen tarkoittaa 'kaikkialla' tai on tarkka, 'universaali'. Voimme nähdä joitakin käytäntöjään ja uskomuksia lähes kaikissa uskonto. Tämä tekee ihmiset sekoittaa onko kirkko on roomalaiskatolinen tai Episcopal. Voit kertoa heille toisistaan ​​huomaamatta kuinka ne harjoittavat massat ja niiden toimintatapoja.

Yksi suurimmista eroista episkopaaleja että katolilaisten on, että ne mahdollistavat naisten, useimmissa maakunnissa, mutta eivät kaikki, jotka vihittiin papeiksi toisin kuin katolilaisuuden jossa vain miehet voivat tulla pappeja. Mutta he käyttivät aivan sama vaatetus kun saarnaamista. Papit ja piispojen piispainkokouksen uskonto saavat naimisiin, jos he haluavat. Toinen ero on, että piispainkokouksen kirkon, toisin kuin katolinen 's, hylätä ajatuksen Rooman piispa paavia, jolla on ylin auktoriteetti Universal kirkon. He eivät myöskään ole keskitettyä auktoriteetti kuin Katolisen 's Pope, mutta ne ovat piispat ja kardinaalit. Piispat piispainkokouksen uskonnon yleensä kansan valitsemia ja pidä katolisten; piispansa osoitetaan paavi koska kuten aiemmin mainittiin, episkopaalit don 't usko, jolla paavien.

Yksi suurimmista käytäntöjen olemisen katolinen on tunnustus synneistä. Katoliset tunnustaa niiden papille puhdistaa synneistään ja pyytää anteeksiantoa Herralta. Episkopaaleja eivät kuitenkaan usko tähän. Ne don 't ovat tunnustuksia. He uskovat, että ainoa tapa pyytää anteeksi on puhua Herran suoraan ja kertoa Hänelle syntisi.

Se on osa katolisen 'elämässä rukoilla pyhät ja kysyä heidän ohjausta ja suojaa lisäksi Jumala. He uskovat, että tietty pyhimys on suojelijana joitakin jokapäiväisessä elämässä. Vuonna episkopaali elämässä, hekin uskovat pyhimyksiä ja jopa nimesi joidenkin kirkkojen jälkeen niitä. mutta niiden näkökulmasta, se ei ole oikein palvoa vääriä epäjumalia. He tekevät tunnistaa pyhistä pyhitetty kansa kunnioittaa, mutta eivät rukoile heille. He eivät rukoile pyhien mutta se on Jumalan osoitettavassa rukouksensa vuonna kiitos heille esimerkkejä, jota he kutsuvat pyhimyksiä.

Toinen merkittävä ero Episcopal kirkon Katolinen kirkko on heidän avoinna ehtoollista. Katolisen kirkon vain antaa rippijuhla- niille, jotka ovat kirkon jäseniä. Se tarkoittaa, sinun täytyy olla katolinen ensimmäinen saadakseen ehtoolliselle. Mutta episkopaalinen kirkko, kuka tahansa voi saada ehtoollinen, vaikka ne eivät ole Episkopaalisen.

Lopuksi, on erotettu paavin 's viranomainen, episkopaali avioparien on freewill käyttää syntymän valvontaa. Mutta Katolisten alla paavin' s valvonnassa, mikä tekisi niistä saa käyttää mitään syntyvyyden toimenpiteitä.

Yhteenveto:1. Miehet ja naiset voidaan vihittiin pappeja Episkopaalisen kirkon. Ne voisivat mennä naimisiin myös. Mutta katolinen kirkko, vain miehet voivat tulla pappeja ja eivät saa mennä naimisiin.

2. episkopaaleja don 't luovuttamista paavin 's viranomaisella, mutta on piispat ja kardinaalit, jotka valitaan vaaleissa. Samaan aikaan, katolilaiset ovat alla paavin 's viranomainen.

3. syntien tunnustaminen papeille ei suoriteta käytettäessä Episcopal Church vaan käyttävät katolilaisia.

4. episkopaaleja uskovat, että pyhät ovat pelkkiä esimerkkejä siitä, mitä Jumala haluaa heidän olevan mutta katolinen 'näkökulmasta, ne kysytään ohjausta sekä.

5. Voit osallistua erään Episkopaalisen Ehtoollinen olitpa episkopaalisessa vai ei, mutta voi 't osallistua katolinen Ehtoollinen jos et ole katolinen.