Ero Castle ja PalaceLinnat vs. palatsit

Kaikkialla maailmassa on linnojen ja joita tarkastellaan joitakin kauneimmista ja historiallisia rakennuksia maailmassa. Vaikka sana linnan ja palatsi on käytetty vaihdellen, on merkittäviä eroja kahden arkkitehtonisia rakenteita.

Castles esiintyi ensimmäisen kerran historiassa välillä 9. ja 10. vuosisadalla Lähi-idässä ja Euroopassa. Ne rakennettiin symboli valtaa keskuudessa ympäröivä maa, sekä paikka, jossa aatelisto voidaan suojata uhkaa hyökkäyksiä. Palatsit ovat näkyvämpi ympäri maailmaa ja juontavat pidemmälle kuin linnoja aikoina kreikkalaiset ja roomalaiset. Luotu talon royalty ja arvohenkilöitä, palatsit suunniteltiin kehittää ja kohtuuton elävä, ei kestämään minkäänlaista sodankäynnin.

Rakenteellisesti linnat ovat ominaisuuksia, jotka ovat yhteisiä useimmille muille linnoja. Moats, gatehouses, pitää, ja nuoli rakoja seinissä ovat kaikki yleisesti nähtävissä linnan arkkitehtuuriin. Näitä ominaisuuksia ei ole luotu arkkitehtonisiin tarkoituksiin, pikemminkin tukea Palomiesten on vihollisen joukot ympäröivät linnan. Palatsissa on kuitenkin tarkoitus sisällyttää arkkitehtonisia piirteitä, jotka lisäävät eleganssia kotiin. Koska jokainen palatsi tehdään räätälöidä omistajalle, joka asuu sisällä ei ole rakenteellista yhteisiä piirteitä jokainen, mieluummin suunnitella tekniikoita, joita voidaan sisällyttää, jotta kotiin houkuttelevampi.Castles voidaan rakentaa pois eri materiaaleista. Yhteistä kaikille linnoja on paksut seinät kivestä tai tiili, vaikka joitain linnat tehtiin tukkien. Säilyttääkseen hallita resursseja, linnat rakennettiin alueilla, joilla herra tai kuningas voi olla eniten vaikutusvaltaa ihmisiä. Palatseja sisällytetty yksityiskohtaisempia materiaalia kuin linnat käyttäen marmoria lattiat ja seinät, laatat koristeluun, ja jopa kultaa kuin leikkaus. Todellinen ilmaus rahoitusvarallisuus palatsissa oli tyypillisesti rakennetaan alueelle luonnon kauneutta tai kaupungin keskustassa kaikille kaunistaa.

Jotkut palatseja ja linnoja asuisi edelleen alkuperäisen luoja, jäsen tai heidän perheensä, tai toinen korkean ranking kuningas, kuningatar, diplomaatti, tai valtion johtaja. Tänään, linnojen ja jos sitä ei käytetä ovat museoissa ja jotkut hotellit, mikä pitää paikkansa, että kaikki ovat edelleen historiallisia nähtävyyksiä.

Yhteenveto:
1. Palaces ovat olleet käytössä kaikkialla maailmassa, ja koska varhaisista ajoista. Linnat ovat tyypillisesti nähty Lähi-idässä ja Euroopassa ja tuli käytössä 9. luvulla.
2. Castles luodaan kestämään vihollisen hyökkäys. Palatsit oli tarkoitettu rauhassa elävä, ei sodankäyntiin.
3. linnat oli suunniteltu taistelemaan taistelut ja oli yhteisiä piirteitä puolustukseen sodassa. Palatsit ovat vaihtelevia suunnittelu ja luotiin olla arkkitehtonisesti miellyttää silmää.
4. linnat on rakennettu kivestä tai tiili voimaa. Palatsit oli koristeltu marmoria ja kultaa valitus.